"Min kamera har ju fotografiskt minne"

Radarparet - Vera & Tindra

Tiden går fort när man blickar bakåt. Det har gått några månader sedan 14 veckor gamla Tindra kom hem till fyraåringen Vera och mig. Tindra kom snabbt in i vår familj och accepterades av den bestämda damen, Vera. Det glädjer mig oerhört och jag är så tacksam, då det alltid är ett vågspel att ta in en ny individ.


#1. Vera visar sitt missnöje då jag väckte henne, när jag experimenterade med LED-lampa som ljussättning en kväll.


#2. Vera visar vart skåpet ska stå, när ynglingen blir för besvärlig.


#3. Tindra är på bushumör och börjar med att först tvätta mina fingrar, sedan nafsas det och sedan kommer de sylvassa klorna.


#4. När de inte busar, leker och utövar rang, så myser de tillsammans.

Må väl, kära läsare!

Inlagt 2012-11-02 16:40 | Läst 675 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Fina bilder Rei! På fina små varelser..
/B
Svar från Rei Trulsson   2012-11-02 17:45
Tack Bengt, visst är de härliga! :)
Härligt att följa kattlivet du visar:) Fina bilder. Har själv en katt som bara vandrade in genom dörren, efter att vi bott här i 6 månader. En straykatt. Men nu e hon rätt tam och sover gärna i min säng men så fort det händer något nytt ljud eller att man går lite för fort så pilar hon iväg ut igen.
Svar från Rei Trulsson   2012-11-02 22:03
Känner igen det där med nya ljud och när man går för fort mot katten. Min Tassen var likadan, fastän han var innekatt och varit i samma hem i många år. Vad skoj och bra att er strövarkatt får komma in till er. Speciellt nu under höst och vinter.