"Min kamera har ju fotografiskt minne"

Radarparet - Vera & Tindra

Tiden går fort när man blickar bakåt. Det har gått några månader sedan 14 veckor gamla Tindra kom hem till fyraåringen Vera och mig. Tindra kom snabbt in i vår familj och accepterades av den bestämda damen, Vera. Det glädjer mig oerhört och jag är så tacksam, då det alltid är ett vågspel att ta in en ny individ.


#1. Vera visar sitt missnöje då jag väckte henne, när jag experimenterade med LED-lampa som ljussättning en kväll.


#2. Vera visar vart skåpet ska stå, när ynglingen blir för besvärlig.


#3. Tindra är på bushumör och börjar med att först tvätta mina fingrar, sedan nafsas det och sedan kommer de sylvassa klorna.


#4. När de inte busar, leker och utövar rang, så myser de tillsammans.

Må väl, kära läsare!

Inlagt 2012-11-02 16:40 | Läst 676 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder Rei! På fina små varelser..
/B
Svar från Rei Trulsson   2012-11-02 17:45
Tack Bengt, visst är de härliga! :)
Härligt att följa kattlivet du visar:) Fina bilder. Har själv en katt som bara vandrade in genom dörren, efter att vi bott här i 6 månader. En straykatt. Men nu e hon rätt tam och sover gärna i min säng men så fort det händer något nytt ljud eller att man går lite för fort så pilar hon iväg ut igen.
Svar från Rei Trulsson   2012-11-02 22:03
Känner igen det där med nya ljud och när man går för fort mot katten. Min Tassen var likadan, fastän han var innekatt och varit i samma hem i många år. Vad skoj och bra att er strövarkatt får komma in till er. Speciellt nu under höst och vinter.