"Min kamera har ju fotografiskt minne"

Rei ligger efter med bildhögarna...

Det har varit lite slappt med min fotografering, bildredigering och bloggning. Har för en gångs skull en del bildhögar som jag inte gjort vid. Men det gör ju inget. Har ju ingen deadline att hålla. :-)

Här kommer lite gott och blandat från olika tillfällen, den senaste tiden. Håll till godo! :-)


Karoliner i Djuramossa.


Dåtidens soldater i nutid.


Sandra i fönsterljus.


Motståndarna tar heatpoäng.


Malmöföraren i svenska färger kollar vart motståndarna är.


Vårfärger blir till höstfärger.


De unga går på bal.


Isabells alterego?


Körsbärsträdens blad yr i luften.


Ung kärlek.


Framtida modellen.


Snigel vs trädstam.

I morgon samlas fyra fotografer och tre modeller för porträttworkshop hos mig. Hoppas vi kan vara utomhus. Det var mestadelen strålande väder idag. Men i morgon ser det ut att bli mest regn enligt prognos. :-(


Mitt alterego? Hahaha. Foto: Martin R.

Inlagt 2010-05-29 22:24 | Läst 2837 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jäklar vilken bredd du har, Rei! Alltid fina bilder att titta på inom de mest olikartade motivkretsar. Utan att förminska en enda en av dem väljer jag ändå en favorit: "Framtida modellen". Den går rätt in i hjärtat.
Svar från Rei Trulsson   2010-05-30 02:19
Hehehe, ja, jag är uppe i tio motivkategorier totalt som jag varierar min fotografering inom. Men givetvis är min nisch porträtt, natur och makro. Ja, porträtten på Evelina är underbara! :-)