"Min kamera har ju fotografiskt minne"

Solig och frisk långpromenad vid vattenlinjen längs Skanör/Falsterbo

Den 14 januari stack Bengt och jag iväg för att spana platser för framtida sessioner samt avnjuta det fina vädret med en långpromenad vid kustlinjen. Vattnet stod väldigt högt och nådde ända upp till sandbankerna. Det var väldigt länge sedan jag besökte den här stranden och jag kände knappt igen mig. Men den speciella känsla och upplevelsen som få skånska stränder ger, återkom som starka kustvindar.

Må väl, kära läsare!


Inlagt 2012-01-15 10:22 | Läst 2425 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Annorlunda med grön/gul ton i bilderna. Det funkar faktiskt!
Svar från Rei Trulsson   2012-01-15 11:53
Precis, annorlunda tänkte jag när jag redigerade bilderna. Jag tyckte också att det funka på de flesta av dem. :-)
Jag gillar också den gröngula tonen i bilderna. Passar mycket bra för motiven.
Men, är inte horisonten liiite sned på första bilden? ;-)
/Benny
Svar från Rei Trulsson   2012-01-15 16:19
Hahaha, jo, horisonten är lite sned. Men det är det "nya" moderna komponeringstekniken som går i trend. :) Men du ser antagligen vad det föreställer utan att vrida på huvudet. :)
vaktmästaren   2012-01-15 16:56
Jo, jag har också lagt märke till den trenden att bilder numera "ska" luta. Framförallt i dagspressen tycker jag mig ha noterat det.
Det är både på gott och ont, mest ont tycker jag.
/Benny
Skanör-Falsterbo är ett höjdarställe. I alla fall på sommaren, hur det är där på vintern känner jag inte till. På tal om att haka på trender, det är en nu där färgerna ska se ut nästan som om bilderna kom från en leksakskamera. Om du förstår vad jag menar :-)
Svar från Rei Trulsson   2012-01-16 05:38
Ja, det är ett populärt ställe året om, men på sommaren är det som mest populärt. Ja, leksakskamera-trenden är stark. Kanske inte i Sverige, men det finns många grupper/pooler i vida världen som är helt galna i den här typen av bilder. :-)
2012-01-18 17:23   Marinda Gadén
Svar: Tack så jätte mycket! :D Blev super glad ! :)
_______________________________________________________________________________
Jag fortsätter beundra hur du hittar alla dessa roliga motiv! :D Otroligt bra jobbat ! :)
Svar från Rei Trulsson   2012-01-19 16:43
Tack för komplimangerna, Marinda! Jag kan lära dig att se motiven om du vill. :-)