"Min kamera har ju fotografiskt minne"

Zack och Chili

Fick äran och nöjet att porträttera de två Rottweiler-vännerna Zack och Chili nyligen. Matte nappade på då jag efterlyste husdjur att fotografera, via min "Gilla"-sida på Facebook.

Vi fick som tur var uppehållsväder då vi samlades i en liten park i ett villaområde. Jag var klädd för ändamålet, dvs att ligga i ett regnblött gräs med vissna höstlöv. Jag ville ha låg vinkel och perspektiv till hundarna.


Zack.


Matte rensar bort "ögonkråkor".


Chili.


Chili och Zack.

Efteråt så bad jag matte att gå och hämta Rottweiler-valpen Hemi. När Hemi kom till platsen så var det outforskad mark och den omättade nyfikenheten tog över, så hon var knappt still en sekund. Inte ens hundgodis hjälpte. Vi kommer att göra ett nytt försök inom snar framtid.

Stort tack till Lizette, Zack och Chili för en rolig och trevlig fotografering!

Må väl, kära läsare!

Inlagt 2012-11-25 17:29 | Läst 1161 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver