Ballongflygning - Reportage - Ballongflyg Stockholm - Live it - Torsdag 9/6 - 2016

Vi samlades vid Linta Gårdsväg 9 i Bromma.

Gemensamt åkte till Gärdat där uppstigningen skulle äga rum denna afton.

Målet denna kväll blev Rotebro.

Mycket nöje!

mvh/Dieter Funkelius

Inlagt 2016-06-18 13:18 | Läst 3915 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Ser ut som ett underbart äventyr. Bra bilder också. Tack för att du delar med dig.
Spännande, kan lokalisera mig rätt bra över Danderyd Mörby Edsberg mm. Och roslagsbanan! Jättefina bilder!
Många bilder blev det. Mycket bra bilder och spännande att se Stockholm från ovan. Ett minne för livet som man säger. Jag skulle nog inte våga åka den där ballongen, sedan min son hoppade fallskärm har jag haft skräckscenarion i mitt huvud. Min äldsta dotter har åkt ballong över Stockholm men det enda jag har hört om den resan var hur dålig bilderna blev. Det var i digitalkamerans födelse.
Sten
Så många fina bilder. Och vilken upplevelse det måste ha varit.
//Benny
Bra fångat Dieter! Fina bilder och ett bra reportage.

Med vänlig hälsning Tommy