SiU @ Susajt

Ett komplement till min privata hemsida www.susajt.se med mitt Projekt365.

Vad sägs om en canvastavla för 7900 kr?

Jag har varit på kurs och bott på hotell Gillet på Dragarbrunnsgatan i Uppsala där det var en  utställning, "Small people big plans", med konstfoto av Martin Lima de Faria i matsalen.  Små figurer föreställande människor i olika miljöer/situationer. Spännande och annorlunda bilder men jag tycker nog dom gör sig ändå bättre på datorskärmen när jag tittar på hemsidan nu, möjligen att det beror på att tittandet där blev ganska hastigt och oplanerat då man var där i helt annat syfte, men där upplevde jag bilderna lite mer otydliga och inte lika intressanta. Men nu ser jag ju att dom är nåt lite extra! Någon mer som sett utställningen eller vet mer om fotografen?

Tavlorna var även till salu och fanns i canvas från 20x20 cm till 1x1 meter eller förstoring på plexiglas. Den sistnämda till ett pris för 29000 och den största canvasen 7900... inget för min plånbok i alla fall, inte ens nu när det var julrea för halva priset;-)

Inte hade jag nåt stativ med mig men det var en fin månklar kväll igår så jag ville ändå försöka mig på några bilder under en kvällspromenad så det får väl illustrera bloggen den här gången.

Man tager vad man haver att stödja kameran på.... resultatet blir som det blir då ;-)

 

Utsikt från hotellrummet.

 

Postat 2011-12-07 23:15 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera