SiU @ Susajt

Ett komplement till min privata hemsida www.susajt.se med mitt Projekt365.

Jag beväpnade mig och följde efter i mörkret

Där jag bor finns inget (förutom vår lilla ytterlampa) som lyser upp, inga gatlysen, inga grannar så det blir verkligen becksvart så här års så man får inte vara mörkrädd av sig;-).

Oftast får hundarna gå ut och rasta sig själva på kvällen men ikväll bestämde jag mig för att följa efter, beväpnad med pannlampa, blixt och kamera.

Hm, det luktar nåt här, kanske nåt djur som smygit förbi i skydd av mörkret...

 

Undrar om den sprungit ditåt till skogs, tyckte att det lät nåt...

 

Näe, det var nog inget där...

 

Men kanske åt det hållet då?

PS. Jag smyger iväg och kollar... (edit:lagt till sista bilden i efterhand som jag tyckte passade till serien).

Hade det inte varit för mitt projekt med att fota "Dagens hund" till min hemsida hade nog inte dom här bilderna blivit av fast det inte var nåt större arrangemang kring fotandet, det hela tog väl kanske tio minuter. Bild nr tre var den jag valde till hemsidan men med en annan beskärning.

Postat 2011-11-14 22:04 | Läst 4646 ggr. | Permalink | Kommentarer (9) | Kommentera

Ny - men inte min grej


Att blogga och skriva är väl egentligen inte min grej men efter en del funderande så har jag ändå bestämt att fotosidans blogg med mer fokus på bilder än text vore kul att prova!

Jag ser det här som ett litet komplement till min privata hemsida där jag lägger ut bilder som jag fotar varje dag i mitt "Projekt365" så en hel del bilder kommer säkert att vara samma som läggs ut här, t.ex som en sammanfattning av min vecka, nån bild jag är extra nöjd med, nåt jag hoppas få synpunkter på, eller bara en bild som "råkar" vara tagen just den dagen.

Första året på projektet är snart slut och då börjar jag min andra omgång som relativt nybliven ägare till min första systemkamera med nya möjligheter att utvecklas som fotograf.
Hur det går återstår att se då jag har mycket kvar att lära, men vet att det finns många duktiga fotografer här som jag hoppas kanske delar med sig lite av sina kunskaper.

Bilden nedan finns i färg på min hemsida men gillade den i svartvitt också. Vilken gillar du bäst?

2008-12-08 / Fotat i morse

Postat 2008-12-08 19:59 | Läst 4119 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera