SiU @ Susajt

Ett komplement till min privata hemsida www.susajt.se med mitt Projekt365.

Inga typiska semesterbilder....

Nackdelen med en semesterresa är att det blir alldeles för många bilder att gå igenom.... men en dryg vecka efter hemkomsten från resan med familjen till Turkiet har jag i alla fall grovsorterat. Jag hoppar över dom vanliga turistbilderna och tänker inte plåga er med nån dag-för-dag-berättelse utan visar ett litet axplock med svartvita bilder till att börja med.

Mina bröder då vi var på väg ner från en borgruin på berget, alltid svårt med det skarpa solljuset mitt på dagen, men jag tyckte bilden var lite kul...

 

Också ett sätt att laga hål i gatan....

 

På stranden under ett parasoll. Jo, det är väl en typisk semesterbild men kanske ändå inte riktigt??

 

En morgon gick jag ut i gryningen då det inte var så mycket turister i farten och vardagslivet började för lokalbefolkningen. Flickor på väg till skolan vid 7-tiden.

 

Porträtt av flicka med en av hotellets katter vid poolen, frågan är om bilden gör sig bäst i svartvitt eller...

 

...kanske borde den visas i färg?? Vad tycker du?

Och som alltid med FS-blogg gör sig bilderna bättre om man klickar för förstoring!

 

 

Postat 2012-10-30 22:25 | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera

Snabbredigerat

Har med mini-pc:n som back-up på resan och försöker samtidigt hålla igång uppdateringen på hemsidan någotsånär med bilder som blir snabbredigerade så gott det går med mini-pc:n. Så titta gärna in på www.susajt.se tills jag kommer hem och kan bjuda på lite fler bilder så småningom.

Postat 2012-10-15 21:21 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Drömmen om Route 66

Det är nog många som drömt om att korsa USA på legendariska Route 66.  Kanske mest män som haft den drömmen, eller?? Har du åkt Route 66? Jag har aldrig varit i USA då det inte har lockat mig och inte heller drömt om Route 66.  Inte med bil och definitivt inte på cykel, det skulle väl vara motorcykel i så fall... 

Den här cykeln, lutad mot ett utedass, träffade jag på i mina sörmländska skogar. Någons dröm om Route 66 som inte kom längre än så här??

 

Bakhjulet har sjunkit ner ordentligt i mossan så den har nog stått där ett tag. Och det är ju faktiskt en damcykel...

 

Jag lämnar den krossade drömmen åt sitt fortsatta öde där den står....

 

Postat 2012-10-11 09:46 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Titta den torkar sig!

Igår räddade jag en slända ur hundvattenskålen. Jag satte den på en sten vid rosenrabatten så den skulle få en chans att bli torr. Självklart skulle den fotas också... och då såg jag att den faktiskt torkade sig med sina armar/ben!

Torkade sig över dom jättestora ögonen...

 

... och över huvet och runt bakom nacken.

Har även sett en snok som försökt torka sig ren från alger vilket står om i det här blogginlägget från förra sommaren och en bild på sländans vingar med lite snygg bakgrund färgad av rosorna fick bli dagens bild här.  Spännande små djur!

 

Postat 2012-10-04 16:15 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera