SiU @ Susajt

Ett komplement till min privata hemsida www.susajt.se med mitt Projekt365.

Nästan som självmord


Tänkte ge en liten förklaring till namnet på bloggen här och min hemsida, susajt.

Låter ju nästan som självmord, suicide,  på engelska men den enkla förklaringen är att det är mina initilaer SU följt av sajt. I mitt användarnamn här på FS har även andra bokstaven i mitt förnamn smugit sig in och kombinationen av det hela fick då bli namnet på bloggen. Kom helt enkelt inte på nåt annat som kändes passande och det jag lägger ut här ingår ofta i ett sammanhang av bilder som finns på hemsidan (tror jag i alla fall, tiden får utvisa hur det blir) för den som vill se mer.

Idag har jag testat funktionen i kameran att man kopplar den till datorn och kan granska bilden innan man knäpper. Och så gjoirde jag det värsta jag vet... vände kameran mot mig själv... siktade... sneglade i datorn... och tryckte av, inga kommentarer tack ;o)

See you at Susajt ;-)

Postat 2008-12-09 23:22 | Läst 1725 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Ny - men inte min grej


Att blogga och skriva är väl egentligen inte min grej men efter en del funderande så har jag ändå bestämt att fotosidans blogg med mer fokus på bilder än text vore kul att prova!

Jag ser det här som ett litet komplement till min privata hemsida där jag lägger ut bilder som jag fotar varje dag i mitt "Projekt365" så en hel del bilder kommer säkert att vara samma som läggs ut här, t.ex som en sammanfattning av min vecka, nån bild jag är extra nöjd med, nåt jag hoppas få synpunkter på, eller bara en bild som "råkar" vara tagen just den dagen.

Första året på projektet är snart slut och då börjar jag min andra omgång som relativt nybliven ägare till min första systemkamera med nya möjligheter att utvecklas som fotograf.
Hur det går återstår att se då jag har mycket kvar att lära, men vet att det finns många duktiga fotografer här som jag hoppas kanske delar med sig lite av sina kunskaper.

Bilden nedan finns i färg på min hemsida men gillade den i svartvitt också. Vilken gillar du bäst?

2008-12-08 / Fotat i morse

Postat 2008-12-08 19:59 | Läst 4140 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Föregående 1 ... 124 125