Ett komplement till min privata hemsida www.susajt.se med mitt Projekt365.

Månadens favoritbild - April

Har ju tänkt under året att välja en favoritbild bland egna foton varje månad så nu är det dags för mitt val av April månads favoritbild. Tror det hittills det var det svåraste valet att bestämma sig för en bild... hade länge 23/4 i mitt projekt365 som favorit då jag gillar den bilden som visar hur mycket vatten det är i markerna i år, eller kanske nån av macrobilderna med droppar, ormen eller spindeln... eller gässen på flykt den 11/4.... Men eftersom hundar ligger mig närmast om hjärtat föll jag ändå mest för den här söta valpen jag träffade häromdagen (så det blir ännu en hundbild).

Någon mer som vill visa sin favoritbild för månaden som gått??

 

Inlagt 2010-05-01 19:39 | Läst 3219 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hejsan!
En trevlig bild. Ärligt talat gillar jag mest bilder som inte är så utstuderade. Jag har också lagt upp en favoritbild i min blogg. Straight photography!
Svar från SiU 2010-05-02 17:24
Tack, ska kika in på din månadsfavorit också!