Ett komplement till min privata hemsida www.susajt.se med mitt Projekt365.

Näe, inget dåligt ljus!

Håller med tidigare blogginlägg om att det skylls lite väl mycket på dåligt ljus och vädret för att man inte fotar så mycket som man skulle vilja. Det fick mig att kolla igenom mina dagens bilder på min hemsida och jag kan konstatera att hittills i år har det övervägande varit ganska fint fotoväder. Sen har jag ju förståelse för att alla inte har möjlighet att hinna ut dagtid till vardags för att fota, men det är ju en annan sak. Å andra sidan är ju kvällsmiljöer i stan och även till viss del på landet fantastiskt fint!

Bjuder på några bilder från skogen idag med ett fantastiskt fint ljus då snön släppte från träden och skimrade i solskenet.... vilket för all del inte var så lätt att göra rättvisa på bild men jag kan inte skylla på ljuset i alla fall ;-)

Kvällen har bjudit på ett minst lika vackert ljus med månen och stjärnorna som jag tyvärr inte hade tålamod att få nån bättre bild på... Fota på!!

 

Inlagt 2011-02-08 23:11 | Läst 3255 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Att fotografera skog kan vara svårare än man tror. Det är lätt hänt att det bara blir en massa trän :-) Men dessa skogsbilder gillar jag. Mest kanske den med vägen.
Svar från SiU 2011-02-09 09:09
Ja, det blir lätt att man inte ser skogen för alla träden ;-)
Med dagens kameror finns varken "dåligt väder" eller "dåligt ljus", det är som du säger - bara att fota på
Svar från SiU 2011-02-09 14:34
Visst är det så, sen kan man ju förstå att inspirationen ändå tryter ibland och man är lite lat vissa dagar men det är synd att skylla på vädret jämt...
Bild 2, 3 och 4 är helt underbara. Härlig mix av solsken och snöfall.
Svar från SiU 2011-02-09 14:36
Tack Rei! Det var ännu härligare i verkligheten, som en sagoskog där någon snäll fé strödde sitt sagopulver från ovan ;-)