Finfrämmman i byn :)

Jag har haft besök!

 Fint besök också minsann :)

Marie & Hans kom upp hela vägen från Värmland och tillbringade några dagar här hos oss i Gnarp. Det var underbart att äntligen få chans att träffa dem efter så lång vänskap genom mail, msn och telefon (i sanningens nsmn inte såå mk telefon då, jag gillar inte telefoner :P)

Vi möttes upp i Gävle på måndagen och tillbringade dagen på Furuvik till barnens stora glädje (Hans har en liten kille som är ett halvår yngre än min femåring). Visst var ungarna lite blyga för varandra först, men det gick över ganska så snart :)

Efter en lång och trevlig dag med karuseller, djur och god mat så styrde vi således hem mot hälsingland och Gnarp. Hans & Marie installerades i lillstugan: 

Och sedan började springet på pojkarna, fram & tebax sprang de mellen lillstugan och vårt hus, jisses vad får de all energi ifrån?! :)

 

Underbara dagar var det, även om vädret inte visade sig från den allra bästa sidan så hade vi det mysigt ändå och pojkarna lekte jättefint ihop. Vi var ner till studion och lekte lite med ljussättning också, Hans & Marie ville testa på lite studioplåtning, och de fick de så gärna. Jag fick chansen att ta en bild på dem två tillsammans också, de är så fina ihop tycker jag:

 

 

NU kommer jag få grymme med gräl för att jag laddade upp bilden här, men det är det värt :) 

 

Fler bilder blev det, men dem är analoga och jag har inte hunnit med att framkalla ännu...men snart så :) 

Inlagt 2007-08-07 06:48 | Läst 1157 ggr. | Permalink
Hrrrmmm... gräl, gräl... eller nä, förresten, visst får du ladda upp bilden. Fast man kan tro att jag bara har en enda tröja i min garderob... samma tröja här som på min profilbild och i min blogg (fast den är det väl ingen som läser i längre men jag SKA uppdatera den, jag lovar).

Vill tillägga att dagen på Furuvik inkluderade ett större strömavbrott, stillastående attraktioner och kall mat samt ett stycke parkeringsböter. Men kul var det! :)

Fina dagar i Gnarp var det också och det är banne mej inte längre än att det går att åka upp till er på en dag ju (via Bollnäs/Edsbyn/Mora/Malung var det bara 53 mil)! Så räkna med fler besök framöver... själv räknar jag med prästmyrianbesök i Arvika.

Kramar!

Hans (till höger på bilden)
Svar från -Catherine- 2007-08-07 07:34
Tihi, att det var samma tröja på alla de bilderna noterade jag inte ens..*fniss*..

Klart att vi kommer ner till Arvika, det bara måste vi ju göra nu efter att ni varit här :)...53 mil kör man ju på...hmmm...6,5 timmar borde gå bra ;)
Du är busig du vännen :)
Men denna bilden satt vi å grejsade med faktiskt samma kväll vi kom hem å finns som utskrift oxå, så du är förlåten...
Mången tack ska du ha Catherine, det var mycket trevligt hos er...
Ett helmysigt ställe ni bor på måste jag säga.
samt en helmysig lillstuga som man bara kan gilla,
blir lätt rörigt på liten yta & lätt att grejer kommer bort..., men den är charmig å man överlever lätt.
Fick jättefina bilder på Marcus & Hans tillsammans det var ju kul,porträtt på Hans oxå som blev skit bra å det är ju tack vara dig som hjälpt till med ljussättning & inställningar.