Välkommen Savannah!

 


Vi har fått tillökning i chillafamiljen igen. Denna gång blev det en liten tjej, med betoning på liten. Hon är minst hittils och vi håller tummarna för att hon kommer klara sig. Nu är hon dock några dagar och som det ser ut nu så ser det lovande ut. Mamma & pappa sköter sig som alltid otroligt bra :)

Dock så börjar jag känna mig lite trångbodd. Denna tjej är nummer nio i raden och de burar vi har kommer inte räcka till den dagen det är dags att flyga ur boet. Syskonen Mimmi & Pelle har fortfarande inte fått flytta, så nu blev det liksom lite panik hos mig...jag MÅSTE göra ytterligare en bur!

Problemet är kylan, jag har ingen som helst lust att åka till brädgår´n och köpa virke samt sedan sno ihop en bur om jag måste hålla till i garaget (kallgarage), och i källarn blir det för trångt eftersom ngn har byggt ett mörkrum av halva utrymmet där nere   *flin*

Jag kikade dock på IKEA´s  hemsida, och som det verkar har de billiga garderobsstommar. Som det ser ut nu så blir det till att inhandla en sådan och sedan bara sno ihop en egen nätdörr till den. Så får Mimmi & Pelle flytta in dit och sedan när Savannah inte kan bo med mamma & pappa mer så får Pelle flytta in till gammelgubben Annika och så får Mimmi istället dela bostad med Savannah...Oj så bra jag tänkt till det va? :)

 Inte för att detta arrangemang är av intresse för er, men kanske en bild på en sockersöt nyfödd chillatjej  kan smaka istället?

Jag ger er Savannah:



 

 

 Som storleksreferens får ni tänka på att händerna som håller i henne hör hemma på en femåring :)

 

Inlagt 2008-01-31 20:18 | Läst 1435 ggr. | Permalink
nej vad söööt säger dottern:-)
Jösses, då är hon liten... och söt, förstås!

Kan du inte dra igång lite värme i gäststugan och snickra lite där? Själv brukar jag hålla på och hamra, såga och spika överallt där det finns plats för stunden - det kan vara i källaren, vardagsrummet, gästrummet...

Fast IKEA låter väl bra även om mitt och Maries besök på IKEA i Sundsvall inte var så lyckat... en underlig planlösning där... först höll vi på att inte hitta vidare in i varuhuset efter entrén och när vi skulle ner på bottenplanet efter övervåningen så höll vi på att inte hitta dit heller. Tacka vet jag IKEA:s nya varuhus i Karlstad - stort och i ett plan. Jag tycker du ska köpa garderobsstommarna där. Så bjuder jag på kaffe och morotskaka! :)
Tack alla tre för era kommentarer :)

Idag blev det IKEA iaf och jag köpte den garderobs kombinationen jag set ut. Totalt kostade den 470kr, vilken jag tyckte var HELT OK pris. Jag har inte fått ihop virke till en egensnickrad bur för mkt mindre än så, så då var det ingen som helst mening att bygga egen,

Jag återkommer med bild på hur det blev imorgon :)