årstid - lästid = höst...å så lite katt :)

Hösten gillar jag, luften är klar och naturen fullständigt brinner i sina gula och röda färger. Visst är dagarna kortare, men jag tycker om att gona till mig inomhus med levande ljus och en brasa i kaminen. Och vad kan vara mysigare än att bunkra upp sig i soffhörnet under en varm filt och med en kopp thé medans brasan sprakar i spisen. Och för att göra det fullkomligt, en god bok :)

Med posten idag kom ett härligt bokpaket till mig, massvis med härlig läsning att fördriva höstkvällarna med...är det inte underbart med böcker? Det tycker iaf jag :)

 

 

 

Jag måste ju faktiskt få visa upp nytillskottet i familjen också. Lillkillen i familjen har fått en kattunge, en supersöt liten tjej som har fått heta Sussie. Dock så får hon bo hos farmor då jag är tokallergisk mot katter. Men jag kunde ju inte låta bli att föreviga den söta lille hårbollen på bild iaf, å så här ser hon ut:

 


 

Inlagt 2007-10-03 19:34 | Läst 1782 ggr. | Permalink
Om du plöjer igenom de där tre Adamsböckerna till den 26:e så är saken biff ;0))
Jag läsde dem för att par år sedan och det krävs att man läser igen, och igen, och igen å så plötsligt så händer det...

mvh/Ove
Svar från -Catherine- 2007-10-03 23:21
Hihi, ja nog kommer jag sträckläsa alltid :) Men det är nog som du säger, man får läsa dem om å om igen. De följer med till Örebro, det kan du vara säker på..tillsammans med denna: http://www.amazon.com/Way-Beyond-Monochrome-Ralph-Lambrecht/dp/0863433545
Ahh den vill jag slå ett öga i ;0)