Vårstädning & kobent BM

 

Idag påbörjades stora vårstädningen på Prästmyren. Två gamla förråd skall tömmas på skräp och skall byggas om till två uteboxar. MKT skräp har vi samlat på oss och MKT som vi sparat i alla år till ingen nytta. Idag beslutade jag mig att har jag inte saknat dessa grejor de senaste sju åren, ja då lär jag inte sakna dem i framtiden heller. Släng och elda upp blir lösningen :)

För att då bespara mig en herrans massa spring och släpande på gammal bråte så kördes traktorn fram. Så lastade vi grejorna i skopan och fraktade bort dem till vår alldeles egna privata maj-brasa, mkt smidigt var det :)

Dock så får givetvis ingenting gå alldeles helt enkelt, det vore ju inte rätt. Lite krångel skall ju man alltid få och i vårt fall bestod krånglet idag av att vår traktor helt plötsligt blev kobent :)

När jag stod där som allra dummast till, mitt i det gamla pärlandet, DÅ small en gammal lagning av i ena styrstaget. Detta resulterade då i att traktorn blev inåttåad och var således helt omöjlig att flytta. Hade jag haft den allra minsta tur med mig så hade jag åtminstone haft skopan vänt åt rätt håll, då hade jag kunnat ”surfa” på skopan med framhjulen i luften, men nu vara jag ju i princip parkerad på bron över till hästhagen…och DIT ville jag ju inte ha traktorn :(

Så nu står eländet där den står, imorgon kommer vår gode vän Tobias åkandes och skall laga åt oss. Tur man har vänner, jag vill inte ens tänka tanken på vad fakturan skulle ha stannat på om jag fått leja verkstaden till att ordna detta..*rys*

 
Så vårstädningen kom av sig, imorgon får jag bygga beteshage istället
:)

 

Så här dumt "parkerade" vi: 

 

 

 

Kobent:

 

 

 

Boven i dramat:

 

 

 

 

 

Inlagt 2008-05-01 21:45 | Läst 2035 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Fruntimmer bakom ratten. Jag säger då det...
Innebär denna kommentar problem för mig i Hallsta nu?
Svar från -Catherine- 2008-05-01 21:54
Haha, ingen fara det rinner av mig direkt. Jag är duktig på att framföra mig kära BM, sen att klåparen som rådde om den innan inte kunde laga den ordentligt - Det är ju en annan sak :)