Vi har blivit med Bebis!!!

Vi har senaste veckan haft bekymmer med husmöss i huset. Vi har alltid möss i huset, det får man leva med när man bor i ett gammalt torp, men senaste tiden har de varit mer besvärlig än vanligt , och vi har därför startat upp årets musmassaker. Fällor sattes ut och redan första timmarna fångade vi fem stycken möss av varierande storlekar. Dagarna efter sinade antalet ngt, men en å annan musnacke fick sätta livet till.

 

Pga detta är man lite mer på sin vakt än vanligt mot smått som rör sig i huset, och idag när jag sopade runt chinchillaburen så hajjade jag till. Ngt mkt litet och grått rörde sig i botten på buren. Jag blev urförbannad och tänkte att "Nu går skam på torra land, ha de ta`t sig upp å in i Chillaburen också???". Men när jag kollade lite mer noggrant så såg jag att det var då en fördömt långsam mus isf...antingen var den sjuk eller så var det helt enkelt inte en mus....jag höll andan och öppnade buren...å där hittade jag:

 

                                              "Bebis"





 

Inlagt 2007-03-19 20:52 | Läst 1640 ggr. | Permalink
Meeeen så sööööt!!! :)

Fort in med en annons under födda i Sundsvalls Tidning! Nu ska jag ut på stan (ok, klockan är 22.50 så det får väl bli i morgon) och handla bebiskläder och skicka till dig. Ska de gå i rosa, blått eller svart (alltid lika klädsamt)?

Grattis!!!
Hihi, tack snälla ni!

Hans: Bebis vill nog inte ha några kläder på sig, han ligger mest å trycker under mamma å då blir det nog lite varmt med kläder tror jag :)

Än så länge diar han från mamma, men jag gissar att om ngn vecka så kan man nog fresta honom med lite russin :)

Imorrn skall jag börja bygga nya burar, för mamma och Bebis har fått halva den stora buren för sig själv...det gillade inte pappa, morbror och farbror, för då blev det trångt åt dem. Så imorrn är det snickra som gäller...jag uppdaterar med bilder av bygget :)

Nu ska jag sova, jag vara bara ner å tittade till dem lite....hönsmormor som jag blev *skratt*