Äntligen framme=)

Tog adjö av dom små liven där hemma klockan 9.00 och satte gps på almadalen. 52 mil senare var jag framme där Randi väntade med fyrhjulingen för att ta min packning upp på fjället.Själv fick jag gå dom 9 km till fots=) baggis tänkte jag men det visade sig att två timmar tog den färden upp för terrängen var liksom inte platt och stigen inte allt för kul att gå så när man var väl framme så var jag och klädderna genom våta av svett,

Läxan jag lärde mej idag att jag valde helt fel kängor att vandra i...9km senare så syntes gården på håll,,,vackert värre är det och den ligger vid foten av ett fjäll som jag får ta och lära mej imorgon=)

Hualigen vilken march det var och när man väl var framme så var det liksom mödan värd.sitter på altanen och njuter av en kopp kaffe och den milsvida utsikten och fjället på andra sidan dalen,Har en känsla jag hinner inte räkna många får när jag lagt mej =)

klockan ställd på 03-30 och om jag har inte allt för ont i benen så går jag upp på fjället då för att möta solen=)

mvh

peter

Inlagt 2011-07-31 23:19 | Läst 4720 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Ojojoj! Vilken resa, först 52 mil och sedan en sådan vandring. Men jag förstår att det är mödan värt när man ser dina bilder. Jag tror att det är samma gård man ser på bilderna, TUSAN vad jag kollat efter sjön på sista bilden. Vart försvann den? Tänk vad mycket man ser/inte ser ibland :-). Ser fram emot fler bilder från din fjällresa.
Vilket vackert landskap! Blir spännande att se bilderna från morgonens tur och resten av resan. :)
/Anna
Skulle lätt kunna ge ett "par" spänn för och byta plats med dig för vilken vacker utsikt och natur det är där uppe . Säger som resten väntar med spänning på bilder under morgon dagen :O)