Att välja väg !

Hur många vägskäl har man inte stått vid och funderat vart ska jag gå nu? Året har fått en massa för kryssade dagar och det känns ju hur kul som helst och ett mega projekt på gång med en annan medlem och en ny blogg är på väg att startas upp på försvarsmaktens sida . Ett bok projekt har jag börjat med och hoppas få den klar så småningom . Ett litet mer känsligt projekt har planerats klart och så fort tid finns så ska vi börja fota detta. Jag har dragit ned rejält på farten när det gäller fotandet och fokuserar på annat som måste bli klart. Kommer ha bilder med på vildmarksmässan i Stockholm i Mars och i Påsk startas min och Gustis utställning  sagor för barn som är vuxna nu. Och där ska jag ha en sagostund för vuxna och läsa sagor som barn skrivit till dom. Efter tiden här i säter ska utställningen till Avesta där den ska ställas ut under sommaren och en bit in på hösten. Har valt en väg där det ska vara möjligt att hitta vägsände och inte jobba ihjäl mig under vägen utan ett behagligt tempo.

Ha en fin kväll

Peter

Inlagt 2014-02-17 19:16 | Läst 3134 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Låter vettigt och kul.
Måste nog ta mig till Säter och se utställningen
Svar från Thordur 2014-02-17 19:37
får passa in så vi kan ta en fotohelg Bengt =)
Rätt så; Jobba inte ihjäl dig. Fin bild men var e' snön??
Angående vägval har nå'n klok peson sagt: Jag kom till ett vägskäl där två vägar korsades. Jag valde den jag inte kände till och berikade mitt liv.
Ha de' bäst//Kurre
Svar från Thordur 2014-02-21 09:29
nu har vi massor med snö=) ja det är sant man ska testa okända vägar
peter
You will get your book projects done on time, Peter. You will know when they are complete, to publish. Never be in a hurry to finish one thing and jump into another area. Take plenty of notes with your pictures ... always! Your blogs are priceless and will bring back memories you might have ignored. You have a full plate in your life, my friend, cherish everything you do, but don't be too critical of yourself. I have that habit of too many projects at one time, and without my notes, I would forget what is supposed to really be important to finish first. The other projects will follow in their time.

And the crossroads where you are at, you will know inside which side to follow. It is always so.

You have so many projects you want to do in the upcoming months. Luck be with you this year, Peter.

The Yank
=
Svar från Thordur 2014-02-21 09:30
thanks marian=)
Låter bra för dig Peter! Fin bild också!
Svar från Thordur 2014-02-21 09:30
tack Dan=)