Dags för ett Farväl !

Att ta farväl kan kännas tungt och eländigt . Som sommaren då min älskade ganja somnade in var en tung tid i mitt liv då hon betytt så mycket för en. En hund som alltid finns där och än i dag dyker hon upp i mitt inre för att kolla till husse. Kan se henne springande där på milsvida ängar i himlen, glad och lycklig och väntandes på husse. 

Dagen får jag ge till min älskade fyrbenta vän och ett sätt att visa för henne jag har inte glömt av henne än och inte dags än att ta farväl än och följa henne på dom milsvida ängarna. Än finns det saker som jag vill göra innan min tid är kommen. 

till min älskade vän

Inlagt 2015-06-29 19:52 | Läst 3075 ggr. | Permalink

"Underbart inlägg Peter..."


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kan förstå Dina känslor.
Ingemar C.
Saknaden efter en hund en bästa vän är svår jag vet <3
Det är sorgligt och det är ju nackdelen med våra fyrbenta vänner, att dom inte lever så länge som man önskar.
Att förlora sina bästa kompisar är tungt.
-affe
2015-06-29 21:23   Roger Svedenäng
Jag pallar inte att läsa hela, får tårar i ögonen hela tiden, att ta farväl av en trogen vän är och förblir en stor sorg, en som har följt en en lång tid av sig eget liv, en som man älskat, matat, badat, promenerat med, ja allt som man gör med en vän. Har själv en vit Powder Puff som heter Azita snart 7 år (människoår). Hoppas att det blir mycket tid kvar med henne. Vi hämtade henne på hundstallet vid Åkeshov i Stockholm då hon var 1,5 år, gav henne en andra chans i hundlivet, Hon var helt spattig men är nu en lugn och fin tik som får mycket kärlek och omvårdnad. Finns ingen bättre vän. Ha en bra sommar.
Förlorade själv min bästa kompis Fredde för en månad sedan, så jag har det alldeles inpå mig hur det känns... Det blir ett stort, hundformat hål i tillvaron, och väldigt tomt på promenaderna.

Min varmaste medkänsla!
Man påminns ständigt, själva har vi min sambo och jag två trofasta fyrbenta hundvänner som lämnat oss dom senaste 6 åren. Men jag tänker att dom båda lyckliga som bara hundar kan vara jagar tillsamman i himlen över oändliga gröna ängar.
Ha de gott
/H-Å
Underbart inlägg Peter...