Dalabataljonens KFÖ 2017

Sju dagar i fält med Dalarnas stolthet den 17 e Dalabataljonen. Jag blir lika imponerad varje gång jag är med dessa män och kvinnor som samlas under några dagar varje år för att träna och utbilda sig. Bataljonen  ligger i framkant när det gäller personal och än så länge den enda hv-Bataljon utrustad med en GRK-pluton. Jag följde ett kompani under 3 dagar och fotade deras framfart . Bilderna jag tar får ej planeras utan det måste skildra verkligheten som den är vilket ställer en hel del krav på fotografen att lära sig se ett bildtillfälle. Här kommer några bilder från mina dagar.

Peter Engman

Inlagt 2017-05-24 22:11 | Läst 3127 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?