En Dalmas med visioner......=)

Ja det kan väl inte undgå någon vart i detta land jag hör hemma=) jag en Dalmas med masfrilla och knätoffs och för det mesta ett glatt humör. Det var ett tag sedan jag påbörjade min vandring i kamerans tecken och är inne på mitt 3 år nu. Stigen har inte vart helt enkel och rak utan kan ibland jämföras med kostigar=) Men jag ångrar inget på min väg och kan stå för det jag gjort utan att skämmas allt för mycket.

Utvecklas tycker jag att jag har och kommit en bit på vägen jag har mycket kvar att lära och är novis jämför med många duktiga fotografer här på sidan och den listan kunde göras lång. Jag försöker att bjuda på mej själv och stå stadigt på marken utan att försöka spåra ut helt och hållet i galenskap, lyhördhet är viktig att lyssna på folk med erfarenhet som talar om när jag är ute och cyklar=)

Försöker att hitta egna vägar och någon form av egen stil hur det nu ska gå till=) men som tex alf johansson med sina fina natt bilder så hoppas jag hitta ett sånt spår någon gång i framtiden men just nu så är jag här och där och testar och provar en massa olika saker men mest för att lära sig och utvecklas åt nått håll.

Jag gillar oxå att dra igång en massa upptåg och tycker det är kul med dessa spontana fototräffar. jag har sällan eller rättare sagt vart med om en hobby där man träffat på så mycket folk och träffat en massa som med fotografering bara under dessa år jag hållt på så har jag lärt känna en lång  lång lista med underbara människor och det finns en massa till man skulle vilja träffa. och där kommer fotografiska resan in en viktig funktion att fylla=) det handlar ju inte bara om att visa upp sina alster utan   ,att få träffa och lära känna likasinnade fotonördar och tillsammans kan man komma långt.

Jag en dalmas med visioner och jag hoppas att i framtiden jag finns där med min kamera på väg in i gryning och med en del av mina mål passerade. full lärd det blir man aldrig men man kan förhoppningsvis bli bättre....önskar eder en fin dag 

mvh

peter

Inlagt 2012-05-30 09:55 | Läst 4573 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Härlig läsning....dina ord berör och i kombination med de vackra bilderna du visar i dag ...ja vad kan man säga annat än just "berörd"....Du har kommit en bra bit på "kostigen" och sett mycket på vägen,fångat en massa fina vyer,ögonblick som du förmedlat till oss betraktare.....som vi med glädje tar del av....så fortsätt framåt.... med en och annan avstickare ....att testa är aldrig fel annars vet man ju inte.....
En bok med dina vackra bilder ....där du också skriver,ja det tror jag vore nåt "I huvudet på en Dalmas"
Jag skulle gärna köpa den!
Ha en härlig fortsättning på dagen!// Maud
Svar från Thordur 2012-05-31 07:53
tack o bock för trevlig kommentar Maud=) jag har en bok liggandes på sticka så vi får se hur det blir=)
mvh
peter
Trevlig läsning så här på lunchrasten ! Kan väl inte annat än hålla med dig i det mesta du skriver !
Sista rutan var en mycket vacker ruta även om den känns lite på sniskan, men det spelar väl ingen roll för det är väl även du ibland :-)).
Ha en bra dag !
ing-marie
Svar från Thordur 2012-05-31 07:54
du e lik på sniskan du=)) tack för din rad
mvh
peter
Ha en riktigt fin dag du med!
PS/ Härliga bilder också!
Svar från Thordur 2012-05-31 07:54
tack Helene=)
mvh
peter
Behåll dina visioner, du kommer dit
Jag har följt dig Peter och jag ser en jävligt fin utveckling!
Bildseende är grunden i plåtandet, har man det så kan man lära sig resten, DU har det!
Det tekniska tenderar att övervärderas, det är inte oviktigt, men absolut inte det viktigaste.
Glöm aldrig att du är j-a bra på det du gör!
//Leffe
Svar från Thordur 2012-05-31 07:55
tack för dina rad leffe=)
mvh
peter
Sista bilden sticker ut bäst idag! Jättebra att hitta en stil som du trivs bra med och fortsätt i det spåret :) Lycka till!
Svar från Thordur 2012-05-31 07:55
tack micke=)
mvh
peter
Visst är foto en underbar hobby som ger så mycket på olika sätt. Den sista gillar jag mest idag!
Ha det fint Peter!
ewa
Svar från Thordur 2012-06-02 08:33
jo det är en kul hobby detta=) tack Ewa
mvh
peter
Skön stämning i sista bilden. Det är inte så tokigt med visioner och man önskar ibland att våra folkvalda hade det också ;). Det är bara att fortsätta på den inslagna vägen men räkna inte med att komma fram ;).

/Torbjörn
Svar från Thordur 2012-06-02 08:34
hehhehe nä fram lär man aldrig komma till vägs ände så vida man inte lägger kameran på hyllan=)))
mvh
peter
Peter, hade skrivit en lång och filosofisk text angående ämnet, men den försvann, kanske kan vi ta den över ett glas "malt" nån gång för det kändes verkligen som jag hade en poäng där :-).
Jag tycker du redan har en egen bildstil, en "Peterstil"! Säg till om du tänker göra en bok om din fotografiska resa nån gång, för jag vill bidra med bild till framsidan! :-)))
Ångesten har släppt, mentalt bungyjump, tryckte på knappen 120530 kl 23.21, sist skulle jag tro!
Ha det bra, fortsätt på resan, det tänker i alla fall jag göra!
//Barbro
Svar från Thordur 2012-06-02 08:35
hedhehhe vi får ta en malt här i sommar och snacka om det hela=)) ha det så fint Barbro
mvh
peter