En fotografisk resa i tid och rymd ett glatt besked=)

Ett litet brev kom på posten med ett glädjande besked från kommunen=) vi ansökte om pengar för att lyfta fram det hela mer och med att vi fick pengar så kan vi liksom jobbare hårdare med att göra reklam för det hela=)För mycket handlar om att göra reklam och visa vad som är på gång=)

Just nu fyller vi på i leden av hugade utställare och vi väntar på svar från några än som vi inte fått besked ifrån men som det ser ut så kommer målet 30-35 klaras av galant . Det blev ju bestämt att det skulle finnas en tema bild med oxå för dom som var intresserade .och vad temat kommer att handla om kommer det inom kort en blogg om=)

Nu ska det rensas ogräs och fixas i trädgården=)

ha en fin kväll=)

mvh

peter

Inlagt 2012-05-28 15:51 | Läst 4242 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Vad bra när det finns vaket folk i kommunledningen Peter! Lycka till med utställningsprojektet. :-)
Hälsn. Leif M
Positivt besked!! Lycka till med utställningsprojektet!
Hej! Vad skoj Peter! Kom att tänka på temabilden när jag läste rubriken och tänkte fråga om det men läser man bara vidare så får man svaret :) Jag hoppas förresten min anmälan kommit fram? /Aino
Härliga bilder Peter! Den sista är grymt vacker!
Ha det gott!
Kul....Nu väntar vi med spänning på vad temabilden skall vara...
Positiva besked är alltid roliga! Gillar den sista bilden jättemycket!
//ewa
Vad roligt att ni har stöd från kommunen :). Det ska bli kul att få träffa alla utställare – och dig förstås ;). Skön sista bild som leder tankarna till guld och rikedomar ;).

/Torbjörn
Tjo! Här är en med ångest, kan inte bestämma mig och tiden vill inte räcka till men har ju ett par dagar till att fundera, hmm får nog bli några timmar mindre sömn om det här ska gå ihop, fast jag vill ju, tror jag...
//Barbro