En ny resa !

Vi håller på så sakta dra igång nästa års Fotoresa och pratar lite om nya föreläsare. Finns en hel del som vi vill att ska komma hit till Säter för att vara med på vår resa. Klart är att vi ska bredda oss och bryta lite nya marker för att bygga en liten stabilare grund för resan. Har vart i kontakt med några stycken redan som kan ge oss den bredden och min förhoppning är ju att vi får hit den ena av dessa herrar.

Årets resa vart ju en lyckad tillställning och mycket folk dök det upp. vi kommer att fortsätta att släppa fram medlemmar som vill hålla i en bildvisning/föreläsning, tycker det är viktigt och en ny erfarenhet för alla som vil testa detta. Det är ett rejält tryck på folk som vil vara med och vi ska försöka lösa detta till nästa år, men dom som vart med för kommer alltid ha en förtur till att få vara med.

Hans kommer att lämna sitt styrelse uppdrag och Sonja kommer kliva in som ersättare för hans. Vill passa på att rikta ett stort tack till Hans för allt jobb han har gjort i och för vår resa . vi kommer att tacka av Hans riktigt ordentligt senare i höst. Men vi kommer behöva ha mycket mer hjälp för att föra detta tåg framåt till nästa år så vi hoppas att det finns medlemmar som känner sig manade att hjälpa till. Det kommer behövas en massa hjälp under dagarna som utställningen pågår, och efter årets resa så förstod vi att detta kommer inte att funka att göra det mesta själva.

Jag Tycker detta årsresa tog oss ett stycke högra upp på skalan av festivaler och det är kul men vi ska inte lämna den öppenhet och hjärtlighet som resan ändå står för bakom oss, utan det är en viktig grund att föra den fanan högt framför oss och blicka framåt med tillförsikt och glädje . Den 6 resan kommer att sätta oss på prov och hoppas vi alla är med för att hjälpa oss att den ska bli så. 30-31 Juli är vi redo för en ny resa tillsammans i tid och rymd.

Peter

Inlagt 2015-08-30 09:55 | Läst 2656 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Väntar med spänning. Vem kan det vara?
Låter riktigt spännande....
Ska bli roligt att höra...
Spännande Peter, ska bli kul att få se nästa års program..
//Anders.
Jag har bokat helgen i almanacka. Det här får man ju inte missa.
Hälsningar Lena