En resa in i hösten !

Mitt liv just nu består av träning och åter träning och en helt annan kost som i början kändes jobbig men allt eftersom tiden gick, så märkte jag hur mycket piggare jag har blivit. -15 kilo på en och halv månad ett resultat jag är stolt över. Kondis träning med långa promenader och styrketräning på sjukgymnastiken. Höger armen har tappat en hel del av sin muskel styrka och stundtals är det jobbigt att hålla kameran. 

Livet ändrades i ett ögonblicks verk och ibland kommer bitterheten över en , men envis som man är jobbar jag nu för att vinna över smärtan och lusten att använda mina ögon och själ där ute i naturen med min kamera. Det har inte blivit så mycket gjort  som det brukar när det gäller foto men det är ganska befriande att ta en ofrivillig paus dock från det hela.

Min resa in i denna höst har vart en resa som är blandad med glädje och smärta. Artikeln dom gjorde här på fotosidan om mig,  gjorde mig glad och stolt över att få dela med sig lite av mina resor och tankar. Smärtan ja den sitter där i nacken och muskeln som jag kallar tjurnacke muskeln . Men dom sista veckorna nu har jag märkt förändringar och kan andas lite framtids tro.

Har inte så mycket funderingar framöver mer än att bli så bra som det går och kunna börja att fota mer på allvar igen...önskar er en fin kväll

Peter

Inlagt 2014-10-25 22:11 | Läst 2864 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
2014-10-25 22:23   erik Lundeborg
Stark text till fantastiska bilder!
Svar från Thordur 2014-10-26 06:54
tack så mycket Erik=)
Andra bilden är riktigt fin! Må gott, LO
Svar från Thordur 2014-10-26 06:55
Tack så Mycket LO=)
Du visar bilder som jag blir inspirerad av, som nästan alltid! Vet inte vad du råkat ut för men önskar dig att fortsätter bli bättre, hälsningar/ Björn T
Svar från Thordur 2014-10-26 06:56
Tack Björn=) blir bättre och bättre även om det känns som en evighet..vad med om en bilolycka i våras
Riktigt fina bilder i vanlig ordning där bild 2 gillas mest. Har läst om din skada, det var en bilolycka som orsakade din skada om jag inte minns fel, tråkigt när livet förändras så drastiskt, men du kommer säkert tillbaka å som det verkar, starkare och piggare än innan olyckan. Vill fråga om din rekordartade viktminskning -15 kilo på en och en halv månad, starkt gjort. Vad för slags diet har du hållit dig till - är intresserad att få veta då jag skulle behöva gå ner åtminstånde 20 kg inför två kommande knäoperationer. //Bert
Svar från Thordur 2014-10-26 06:58
tack Bert=) jag slutade äta kolhydrater och käkade bara fett mat och långa promenader båda på morgonen och kvällen har var vältränad förut så det hjälper till med snabbare minskning men dom där sista kilona är lite segare
ha det
peter
Hoppas att din träning kan återställa dig till ditt vanliga jag.
Och går du ner mer i vikt får du skaffa namnskylt till nästa gång vi ses så man hittar på dig.
ing-marie
Svar från Thordur 2014-10-26 21:06
namn skylt behövs nog ;)
Bara att kämpa vidare med sjukgymnastiken
Det gör nytta.
Jag har kört drygt ett och ett halvt år nu och är smärtfri efter att opererat diskbråck i nacken.
Det är helt suveränt att vara smärtfri efter 20 år med nack- och axelproblem.

Fina bilder Peter som vanligt
Svar från Thordur 2014-10-26 21:08
tack Bengt=) jupp har drivet att kämpa på så jag hoppas snart vara 100% igen
peter