En Vandringens Man !

Som ofta handlar mina bloggar om mina färder, och den tiden då man kunde vara lite uppkäftig har nog försvunnit . Ja g har funnit en väg som jag tänker följa ett tag nu och satsar mot ett mål som finns där i fjärran och en möjlighet att livnära sig på det man gillar allra mest att fota . Lusten att skriva är väl så där upp och ned och att skriva för skrivandets skull är inget som lockar. Det känns som man har stoppat undan kamerorna för ett tag nu och jag har viktigare saker att fokusera på, med tanke på dom senaste åren och allt som gått i två hundra så tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av en stund i ro utan kameror.

Jag fastnade i en tanke när jag gick igenom mina bilder från branden en sådan där skön tanke mitt i allt elände som den förde med sig så strålande människor samman och spred en värme som jag trodde för länge sedan försvunnit från detta Ikea-land. I slutänden så finns vi där för varandra i orostider ,jag skulle önska att den tanken fanns kvar där men den bistra vardagen lurar där bakom hörnet.

Jag har funnit en inre ro med mig själv under dessa månader jag vart hemma och planer för den kommande framtiden. det finns inget ont som inte har nått gott med sig kanske stämmer bra in och på nått vis har jag fått en chans att starta om min väg. Jag renas bort saker och ting som inte för nått gott med sig saker och människor, kanske låter naivt men har kommit till den gräns där jag tröttnat ur fullständigt på dessa som har ständigt ett bekräftelse behov.

Att blogga här på fotosidan är ett smart sätt att få uppmärksamhet och har fått mail några gånger av folk som följt mina vandringar.Och nått jag tänker fortsätta med så länge lusten finns där. Att finna dom där rätta orden kan ibland finna svåra vägar men som med allt så finns dom där bara och allt liksom som hindrat ens flöde bara rinner ut i tangenterna och man skriver så dom glöder.

En väg genom ett bränt landskap och någonstans där inne kan man ana en grönska som börjat gro, min resa har tagit en ny vändning och funnit en väg som ger mig kraft och en lust att utforska den mer.

Peter

Inlagt 2015-01-23 21:12 | Läst 3346 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Du är en riktig resandeman, o kanske lite egofixerad också, men färgstarka bilder är det, må gott, LO
Svar från Thordur 2015-01-23 21:36
skulle tro dom flesta som bloggar här är egofixerade men sen handlar det ju om hur långt den går
ha det =)
Dubbelolle 2015-01-23 22:48
Javisst, men på bloggen handlar det lite om dubbelriktad kommunikation, LO
Du skriver riktigt bra & insiktsfulla texter som verkligen får en att fundera & jag håller med om mycket av det du skriver. Sen är du ju en fantastiskt duktig fotograf, jag ser verkligen fram emot sommarens resa!! Ha en trevlig helg!! =) //U
Svar från Thordur 2015-01-23 21:38
Tack Urban ska bli kul att få träffas live =) ha en fin helg
peter
Bra bilder som vanligt, det har du skämt bort oss med under lång tid, jag gillar även dina texter.
Ibland är det bra att stanna upp och känna efter vart vägen bär.
Dagens andra bild är ett konstverk, makalöst vacker och lite magisk.
Svar från Thordur 2015-01-26 18:54
tack stefan =)
Hej!
Bild 2 är enastående och en stor favorit.
Det måste vara fantastiskt att vara där och få uppleva att det är på gång, att naturen börjar smått och sakta återhämta sig efter kaoset. Och att man får ny energi och finner nya vägar att få åskåda detta……
hälsningar, Marie
Svar från Thordur 2015-01-26 18:55
tack Marie=) ja har vart dit några gånger nu och livet finner alltid en väg
ha det så gott
peter
En härlig berättelse , underbart o läsa . Tack Peter för att du delar med dig av din vandring
Svar från Thordur 2015-02-11 16:57
tack Hasse =)