Färdas genom natten med mina tankar hos dej

Hade bestämt mej för att inatt skulle jag vila för min far är väldigt dålig och ligger på sjukhusoch vi väntar på besked men jag kunde inte sova mitt huvud var liksom fullt av saker och tankar till min far. så denna natt när jag for genom landskapet i natten så samlade jag på mej lite personliga natur bilder,nå varje gång jag knäpper är det väl personlig men i natt så är dom mer än personliga.

Mitt hjärta har fått nytt syre och klappar extra slag här inatten det är liksom någon som fått det att klappa extra och på nått vis så känns det väldans varmt inombords när mina tankar går till henne där i natten.

och mina tankar går till min Far där han ligger. Jag ber till dom högre makterna att finnas med han så har får styrkan.fotandet inatt känns inte så viktigt utan det är mer en terapi för att skingra tankarna i Natten.

Finns ju en massa annat som händer här på sidan som får en att fundera hur snabba knivhuggen är i ryggen. men ärligt talat så bryr jag mej inte i det heller det finns annat som är viktigare än dessa råttor.

Solen är på väg upp en nya dag randas och jag fokuserar på vägen framför mej ,på radion så spelas: det ska vara husvagn=) tusan den biten liksom fastnar i skallen och man går liksom omkring och nynnar denna låt hela dagen nu.

Min äldsta son är hemma och han har fått fasttjänst på K1 som beridenhögvakt vilket gör mej stolt och han var liksom väldigt glad för det, nu står han i valet om han ska fortsätta sin utbildning för tjänstgöring utomlands.

En sista bild får symbolisera mitt spårval och en önskan om att denna dag slutar med ett leende som den började med och att mitt hjärta får fortsätta att sjunga.

mvh

peter

Till min älskade far

Inlagt 2011-07-28 06:42 | Läst 6260 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hoppas din dag blir bra, och hjärtat sjunger vidare.
Svar från Thordur 2011-07-29 08:16
Tack för det Bengt=)
mvh
peter
Fint skrivet i kombination med fina bilder
mvh
Anette
Svar från Thordur 2011-07-29 08:16
tack Anette=)
mvh
peter
Tänkvärda rader Peter. Jag hoppas innerligt att din far repar sig. Den tredje bilden är fantastiskt fin och gillas skarpt. Kul att din grabb har fått jobb för det är inte lätt för ungdomarna i dag att få ett fast jobb.
Svar från Thordur 2011-07-29 08:17
tack Tobbe=) ja det hoppas jag med...ja det är verkligen kul för han och hans trivs i uniform med=)
mvh
peter
Jag håller tummarna för att din far blir bra igen!
Fina ord, som vanligt, och många vackra bilder! :)
/Anna
Svar från Thordur 2011-07-29 08:18
Tack Anna=)
mvh
peter
Ja tredje bilden är något riktigt extra :)
Peter, tänk på att det finns ingenting som inte har ordnat sig till slut.
Och - det finns inget som glädjer en mer än när det går bra för barnen.
Svar från Thordur 2011-07-29 08:19
det är sant Susanne=) jag gläds åt mina barn=)
mvh
peter
Förra året var jag i samma sits som dig, så jag känner igen oron/rastlösheten...fick liksom ingen ro någonstans....Tänkvärda ord, och vackra bilder (som vanligt)

Hoppas din far kryar på sig och att ditt hjärta får möjlighet att fortsätta att klappa fortare...

/maria
Svar från Thordur 2011-07-29 08:20
tack Maria=) det är ju så här det är livet är upp och nedgångar
mvh
peter
Önskar dig all lycka och att din far klarar pärsen på bästa sätt.

Bilderna är mycket vackra.
Svar från Thordur 2011-07-29 08:20
tack Lysa=)
mvh
peter
Känner igen oron och rastlösheten har ju varit där själv för inte så länge sedan. Vi får hoppas att han repar sig.
-affe
Svar från Thordur 2011-07-29 08:21
ja det hoppas jag med att han ska göra
mvh
peter
Den där oron och rastlösheten har vi nog alla inom oss ibland. Livet är liksom sånt, upp och ner och fullt av både personliga och andra händelser som påverkar oss.
Finstämda bilder som det oftast blir när man är i en sån stämning som du var i.
Ha det bra och var rädd om dej
Kram
/ Marianne
Svar från Thordur 2011-07-29 08:22
jo livet är ju så det gäller bara att se framåt med en glad tanke på framtiden=)
mvh
peter
Allt ordnar sig hur det än går Peter men visst får det en att tappa fotfästet emellanåt. Skönt är iaf att du funnit din stund här i livet genom att ta fantastiska naturbilder!!!
Sköt om dig!
Mvh Marie
Svar från Thordur 2011-07-29 08:23
tack marie=)
mvh
peter
Hej Peter!
Vad tråkigt att höra att allt inte är väl med din pappa. Jag hoppas att allt vänder på ett positivt sätt.
Du fångar fortsatt vackra bilder i sommarnatten - bilder med både personlig prägel och stämning. :-)
Jag har varit på tjänsteresa i Skara och Skövde under några dagar och inte varit anträffbar via e-mail. Nu har jag bara en arbetsdag kvar och sedan är det semester!
Det är värst vad sajten är seg i kväll! Jag har försökt nå din gästbok för att skriva där, men det vara bara bloggen som jag till slut lyckades nå.
Vi får höras!
Vänligen
Nonno
Svar från Thordur 2011-07-29 08:24
tack så mycket Nonno=) ja hoppas ju att allt ska ordna sig till slut
mvh
peter
Fint skrivet Peter och fina stämningsbilder. Hoppas att det blir bra med din far. Hälsan överskuggar ju allt annat. Livet är ibland komplicerat och kan samtidigt rymma både oro och glädje, men det verkar som att du med dina nattvandringar med kameran på ett bra sätt kan bearbeta dina tankar. Se till att få lite vila också. //Jan
Svar från Thordur 2011-07-29 08:25
tack Jan=) ja har funnit mitt lugn i kameran
mvh
peter
Fint Peter och hoppas det reder sig för din far ....
Sköt om Sig!
Monica
Svar från Thordur 2011-07-29 08:26
tack Monica=)
mvh
peter
Vackert skrivet, men fina bilder därtill. Gillar sista bilden så mycket!
Hoppas verkligen att det går bra för din pappa....
Ha det bra!
Svar från Thordur 2011-08-05 10:39
tack så mycket Helene=)
mvh
peter