Förändringarnas tid

Hade sett fram emot länge att fara till fjällen men det blev inte så, jag beslöt mej igår för att stanna hemma då jag kände mej inte alls på hugget eller för att vädret inte heller skulle bli det bästa och ska villigt erkänna jag ångrar det beslutet i dag inte för att vädret är annorlunda utan mer för jag sett fram emot att vandra runt bland fjällen och njuta av vidderna där uppe. Men ingen ide att gråta över spilld mjölk fanns säkert en orsak till att jag skulle vara hemma med.

Regnet piskar på köksfönstret och sitter här vid köksbordet och skriver lyssnar på musik , känner mej uttråkad och sugen på att få vädra kameran men den får vila till imorgon då vädret skulle bli bättre under förmiddagen och förhoppningsvis ska jag ut en tur på morgonen.

Är nere på dom sista bilderna nu från min tur förra veckan i gryningen och hoppas att jag kan fylla på med mer snart. Idag blir det nog en bok och ett glas gott vin tror jag eller så struntar jag i regnet och ger mej ut. älgjakten börjar ju snart och då åker man inte ut i skogen om livet är en kärt allt för många med vapen i hand där ute då. och skjut glada med

Oktober snart tusan vad fort det går nu, känns som det går i 200 mot slutet . Man kan hoppas vintern blir alla tiders i år så där lagom kallt och vit på marken. Men som sommaren och hösten sett ut så undrar man ju=) kan ju gå sta o bli en rejäl kall vinter då det finns mängder med rönnbär på rönnen och det sägs ju att det blir mycket snö då.

Tänkte mej skriva om vargskräcken som spritt sig men det får bli en annan dag nu ska sängen få besök och jag har en god bok med mej

ha en fina dag

peter

Inlagt 2012-09-29 10:46 | Läst 3739 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jahapp. Så det blev inga fjäll utan bara dina vanliga bra bilder då. Sista bilden är ju riktigt trevlig så ingen skada skedd. Här skiner solen och kameran väntar på batteriladdning innan höstmarknaden får besök.
Ha det gott! / Pelle
Svar från Thordur 2012-10-01 07:05
nä gamla vanliga bara=)ahhh får vi se lite bilder sen då=)
ha det så gott
peter
Härlig skogsbild den sista!
Sten
Svar från Thordur 2012-10-01 07:06
tack sten=)
peter
Hoppas också på en vit och kall vinter!
Den sista bilden är jättehärlig! Skulle den göra sig i svartvitt eller sepia kanske?
Ha en fortsatt fin helg Peter!
//Ewa
Svar från Thordur 2012-10-01 07:06
tack Ewa=) ska testa får vi se
peter
Man blir lite svag när man ser särskilt den sista bilden ,så jag åker en sväng idag igen skogen är inpå knuten. Appråpå Fjällen jag satt just och tittade på boende i Ammernäs som inte är så lång från mig Fick lust ,men hade annat för mig. Marsfjället i Bernhard Nords fotspår där har jag en kompis eller kanske bo på Vandrarhemmet i Saxnäs Ja du Pelle det finns mycket att se eller uppleva/bert
Svar från Thordur 2012-10-01 07:07
ja fjällen är nått specielt att uppleva alla årstider
tack och ha det så gott
peter
Superbra Peter :)
Svar från Thordur 2012-10-01 07:08
tack micke=)
peter
Den första och sista bilden stannar jag vid en lång stund. Jag känner att jag verkligen vill ha lite sol och en stund i skogen.
Hälsningar Lena
Svar från Thordur 2012-10-01 07:08
tack o bock Lena=)
peter
Sista bilden är läcker
Magiskt ljus
Svar från Thordur 2012-10-01 07:08
tack Bengt=)
peter
Härliga höstbilder allihopa.
Mvh Per-Olov
Svar från Thordur 2012-10-01 07:09
tack per-olov=)
peter
Bauer var god konstnär och du är god fotograf när det gäller kusliga skogsbilder. Vi har också haft regn precis hela dagen men klockan fem kom solen sedan halv åtta är har mörkt denna tid. Så försvann sensommaren och nu är det höst i Skåne också.
Hoppas du hade det gott med din bok. Kameran ville kanske också ha en vilodag. Nu är du väl snart på väg upp när jag är på väg ner i sängen.
Tänk vad olika dygns rytm vi har i olika åldrar. Tidigare var jag uppe på morgonen. Nu är jag piggast vid denna tiden. Kreativiteten glöder känns det som.

Ha fin söndag
Gun-Inger
Svar från Thordur 2012-10-01 07:10
tack för din rad Gun-inger=) vart en härlig och fridfull dag med härlig läsning=)
peter