Förlist

Kanske är det ett och annat skepp som förlist här vid Tjurpannan enligt utsagor ett riktigt blåshål där vinden sällan är stilla. Landade här några dagar i somras när jag behövde några dagar i stillhet efter festivalen. Mäktigt att stå vid öppet hav och andas in den friska luften och blandning av hav och tång. När jag sitter här i mitt nya kontor och går igenom dessa bilder dyker ju minnen upp från tiden . En hel del bilder slängs och några får vara kvar. Har insett att samla på bilder man tror kommer bli nått är bara att kasta. Numera när jag far ut på fotoäventyr så blir det inte så många bilder på minneskortet.

Varit väldans less på foto och tanken har passerat flera gånger att lägga ned detta. det tar på tok för mycket energi av en och festivalen tar en massa tid för en också och när det gäller den är man less på dessa människor som alltid måste gnälla över nått, spelar liksom ingen roll hur man än försöker så är det aldrig bra. Men tack och lov har man ett val även där att lägga ned det hela för då slipper man detta. Mest besviken blir jag på dessa människor man liksom gett den ena chansen efter den andra .

Tjurpannan och resan till Norge är mina fotografiska höjdpunkter detta år och glad att jag gjorde dessa resor.Min brandutställning rullar på och även en hel del inbokat nästa år med. Så det blir en hel del resande med denna ett tag till. Påbörjat mitt skrivande av boken jag tänk ska vara klar i vår och den kommer att handla om mina resor i naturen och tankar. Så får hoppas allt går vägen och Jan-peter har lovat att kritiskt granska bilderna som ska vara med så får se hur många bilder det blir kvar.

Resan inför nästa år så har vi redan fått några fina fiskar på kroken , sen kommer den ändras en hel del för att göra jobbet för oss tappra få som har orken att dra detta tåg framåt  lättare.

Peter

Inlagt 2015-09-29 20:42 | Läst 2991 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder som vanligt Peter
Och vi är många som är väldigt glada för ditt och övriga i styrelsen som ordnar Resan :-)
Ses i höst
Svar från Thordur 2015-09-30 18:57
tak Bengt=) det gör vi=)
Så är det ofta Peter att olika arrangemang kan död på all kreativitet.
Det finns fotoklubbar som haft RIFO som nästan somnat in efter detta
stora arrangemang.
När jag hade min depression rörde jag inte kameran på länge.
Det gäller lyssna på vad man känner att man orkar med annars
kan det ta helt stopp. Var rädd om dig.
Du har så vackert kring dig så du kan njuta av att promenera i naturen.
Tack för vackra bilder passar till vacker musik denna kväll..
Gun-Inger
Svar från Thordur 2015-09-30 18:58
så är det gun inger blir lite för mycket ibland och som du säger man måste lyssna
Harmoniska och rofyllda bilder, vackert som vanligt från dig!/ Björn T
Svar från Thordur 2015-09-30 18:58
tack björn=)
lika fina bilder som vanligt!
Svar från Thordur 2015-09-30 18:58
tak Johan=)
Det finns ett kännt citat: "Vill man ha vänner skall man gå med i en förening. Vill man ha ovänner skall man sätta sig i ledningen för en förening"
Hoppas att det possitiva överväger ändå?