Fotosidan fyller en funktion

Har gått länge och funderat på framtiden på sidan här och vart inne länge på att hoppa av men när man tar sig en funderar på det så finns det ju en massa plustecken. Viktigaste tycker jag är ju alla dessa  människor man lärt känna sådan som man träffat live och blivit god vän med och håller kontakt med. Sen finns det ju alltid en del minus men tycker ändå när man summerar så vinner plustecknen kampen.

Och att blogga på utsidan nja det finns ändå fördelar med att ha den kvar här. det finns säkert dom som lyckats med det men om man ändå måste länka från här så känns det fel tycker ju jag men det är inte min sak att vara domare i vad som är rätt eller fel i det. Har vart med nu några år och man har ju lärt känna en del av människorna som finns här så det finns en gemenskap med sidan oxå sån som jag tror man inte får på facebook.

Nåja lite av mina egna funderingar kring sidan . så nu ska jag trycka på förläng ditt medlemskap för ett år till så får man se vad som kommer att ske under kommande år=)  Första helgen avklarad på kabelverket och det har vart segt att komma igång i ekorrhjulet men man är väl snart igång i det med.

Ha en fin dag ! eftermiddags pass idag och en del som ska ordnas innan jobbet

mvh

peter

Inlagt 2012-08-20 07:41 | Läst 2161 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jag ser typ bara fördelar med Fotosidan blogg :-) vad har du för minus sidan där? Allt gott
Svar från Thordur 2012-08-21 07:51
det finns ju en massa fördelar men....i menyn där uppe skulle det ju belysas med bloggar det har ju inte funkat så bra kan man tycka det är ju mest redaktörn själv som syns där...skulle ju bli lite snurr om det belyste lite mer bloggar där för det var ju en anledning man tog bort det från första sidan
ha det så gott
peter
Jag ska också förlänga om några dagar.
Just kontakterna är ju lite av grejen med det hela, och det får man inte med en egen blogg :-)
Tack för fikat sist, förresten :-)
Hälsar /Claes
Svar från Thordur 2012-08-21 07:52
precis kontakter är nog det viktigaste tycker jag
det var så lite så
peter
Kul att du fortsätter här! :)
/Anna
Svar från Thordur 2012-08-21 07:52
tack anna=)
peter
Har full förståelse för att det provas nya vägar i cyberdjungeln. Ibland kan det invanda kännas tråkigt och inspirationen tryter. Så är det väl med flera saker i livet. Jag har själv provat lite olika varianter men på något sätt känns ändå FS som "hemma" på något sätt. Jag klickar mig in så gott som dagligen och följer vissa diskussioner, vissa bloggar eller bara låter mig inspireras av bilderna.

Jag kommer att vara kvar i gemenskapen, jag ser mest fördelar. Möjligen kunde man kanske utveckla bloggdelen med möjligheter till lite mer " personlig" design, typ Blogger m.fl., för den som önskar. Det kanske skulle göra just den delen lite mer levande och samtidigt locka fler att stanna kvar. Trenden verkar ju gå mot att många bara använder bloggen för att visa bilder vilket jag personligen gillar. Det är alltid trevligt med en liten historia kring knäppandet. Sedan behöver man kanske inte gödsla ned bloggen fullständigt med bilder. Det är svårt att ta in för mycket på en gång, iaf för mig. Kanske lite mer kvalitet än kvantitet typ.......:-)
Svar från Thordur 2012-08-21 07:54
håller med dej om det där med bloggar var en bra ide du hade där=)tycker oxå det är kul med en historia till det blir lite mer liv i det hela
ha en fin dag
peter
Tur att du förlängde! Tror att man vinner på det i längden. Sen kan man ju alltid önska att det fanns fler valmöjligheter att designa om bloggen, men det kanske kommer?
Ha det gott!
Svar från Thordur 2012-08-21 07:55
det håller jag med om sätta en mer personlig prägel på den vore inte så dumt
peter
En fråga som har kommit upp tidigare.
Även förra gången skrev jag att ni är mentorer för så många fotointresserade i Sverige, lägg inte av.
Några måste hålla stånd mot anstormningen av mobilbilder och dessutom fungera som inspirationskällor.
Stanna kvar.
Svar från Thordur 2012-08-21 07:56
tack Stefan=) ja nu har man signerat för ett år till=)
ha en fin dag
peter
Så bra, då kan jag fortsätta "trakka" dej här ;-))
Härlig dramatik över ladorna.
Kabelverket kanske ska döpas om till kabelvärken??
Ha de' bra//Kurre
Svar från Thordur 2012-08-21 07:57
hehhehe kan tro du ska det=))) men det e ju alltid kul när du gör det
kabelvärken låter fint ska ta upp det med bossen idag=)
peter