Grattis på Farsdag=)

Min far bor alldeles för långt bort för ett besök denna dag så det får bli via blogg ett grattis får komma då jag vet han läser dom=) Vädret utanför är som vanligt grått och trist men du får ha en bra dag idag Far och GRATTIS=)

Och grattis till er alla andra pappor denna dag och till er alla andra en fin söndag får ni ha....jag ska snart till kabelverket men tänker ha en bra dag ändå=)

peter

Inlagt 2012-11-11 08:12 | Läst 4566 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Tack för omtanken om alla fäder Peter :). Själv ska jag titta på när mina barnbarn, Rasmus och Oskar 13 år, spelar handboll och sedan bjuder Fredrik och Ulrica på middag. Hoppas du själv får en fin kväll när du kommer hem från Das Kabelverk.

/Torbjörn
Svar från Thordur 2012-11-11 08:37
du får ha en bra dag då Torbjörn=)
peter
2012-11-11 10:03   Inger Palo
Även min Far är sedan länge bosatt på en för mig okänd ort. Men så är jag också vimsigare än vimsigast när det gäller orter. Kan inte läsa kartor och förstår inte hur jag ska ställa in GPS:en. På nåt sätt kommer jag fram ändå...? Så jag hoppas alla Fäder får ha en bra dag idag, och farbror med på Das Kabelverk.
Svar från Thordur 2012-11-12 13:17
hehehhe det e bra du hittar ändå inger=)
ha en fin dag
peter
En fin bild att njuta av för alla pappor och även oss andra!
Ha det gott!
ewa
Svar från Thordur 2012-11-12 13:17
tack o ha det gott du med Ewa=)
peter
Min pappa bor ju långt borta också och det får således bli ett samtal till honom. Själv har jag en lite tvehågsen känsla inför dessa konstlade mors- och farsdagar, men vet att mina föräldrar uppskattar om vi barn hör av oss då. Och det är ju ett bra tillfälle att tänka på någon av sina föräldrar lite extra en sådan här dag. Själv ska jag passa på att bjuda på middag för mina barns far, dvs maken. Tänke slippa matlagningen så det blir en "utemiddag". :-) Ha det nöjsamt på kabelverket!
Svar från Thordur 2012-11-12 13:18
ahhh äta ute e fint det med=)
ha en fin dag
peter
Härlig bild. Min far finns däruppe någonstans bland ljusstrimmorna. Visst tänker man lite extra på honom en sån här dag.
Marianne
Svar från Thordur 2012-11-12 13:19
klart man ska skänka en tanke till sina fäder sådan här dag
ha det så gott
peter