I ensamheten finner man ro !

Stillheten vid sjön en sen vårkväll finner jag en ro, som sakta får en att slappna av och tankarna fylls med en hjärtlig glädje och fröjd. Veckorna är fyllda till bredden och ingen tid till stillsamhet, men dessa få timmar i ensamhet vid stranden av en sjö får en att fylla på en kraft och en ro.

Jag vandrar längs den lugna sjön och låter alla bekymmer blåsa iväg längs vägen. Funderingar om framtiden och lusten till det som jag älskar att göra. Allt har tagit en fart som jag inte räknat med och i skuggorna lurar mörka krafter som tar energi, men tids nog kommer jag ta itu med dessa . Jag låter aldrig en orätt passera förbi.

Så fridfulla dessa vägar är och jag finner det jag söker, en stund sittandes med en kopp kaffe i hand och tankar som får allt mörker att lysa upp. Ute på sjön glider en kanadagås fram stilla och den bryr sig föga om mej där jag sitter.

Sitter under en långstund och följer den .Våren är här och allt vaknar till liv så sakta och en sommar som bjuder på resor för min del till olika platser i vårt land. Jag vänder åter mot hem och förpliktelser och för en stund har jag fått rensat ut en del av veckans mörker...

Peter

Inlagt 2015-04-18 09:00 | Läst 2455 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
2015-04-18 09:21   Magnus
Bra skrivet och fantastiska fotografier
Svar från Thordur   2015-04-20 17:58
Tack Magnus=)
Fina bilder som vanligt
Ha en bra dag/helg
Svar från Thordur   2015-04-20 17:58
tack Bengt =)
Verkligen lugna rogivande bilder Peter! Ha en skön helg!
Svar från Thordur   2015-04-20 17:58
lugnt o fint var det =)
Underbara bilder som vanligt, med en text som berör.
Ha det så bra Peter!
Svar från Thordur   2015-04-20 17:59
tack sivan =)