I Hästhagen !

Dag två av äventyrligheter i kamerans tjänst så begav vi oss till Mailinn som har en hel hög med islandhästar och kamerorna gick heta i det vintriga och häst fyllda landskapet . Mailinn har uppföddning av islandshästar så det finns en massa fina hästar att fånga med kamerorna nå inte fånga som med lasso utan på bild. Elisabeth var snart infångad av hästarna .

Islandshästarna tog mod till sig och snart vart det svårt att försöka fånga någon på bild , då dom krävde en massa kliande och uppmärksamhet dom små liven.

Uppställt för bildtagning.

Gamle svarten.

Mule.

Full galopp.

Elisabeth=)

Avslutning på en trevlig helg med trevligt sällskap av Elisabeth på skogen och hos hästarna. får tack för en super trevlig helg Elisabeth!

ha det

peter

Inlagt 2014-02-02 12:45 | Läst 1457 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fin stämning i dessa bilder Peter. Islandshästar i snö, det är så man ska se dem. Mulen är strålande. Är nog mest förvånad över hur du fick den att galoppera.
Hälsningar Lena
Svar från Thordur 2014-02-02 14:41
hehhehe yrkeshemlighet att få den att göra så istället för tölt ;) Tack Lena
peter
Tack själv Peter, det var MYCKET trevligt, och mycket vacker dimma!!! Vi får väl se när jag kommer nästa gång och jagar ut dig på en åker ;-) Hemresan gick som smort. Dimman hängde kvar mer eller mindre till Enköping. Stannade på ett par ställen faktiskt, fast det gav ingen vidare utdelning. Vi hörs! Elisabeth
Svar från Thordur 2014-02-02 20:29
tack själv =) tycker jag du ska göra hahahhah
ha det så gott
peter
Islandshästar är mysiga
Lagom stora :-)
Du har ett gäng fina hästbilder här
Svar från Thordur 2014-02-02 21:21
tack bengt =) jupp dom är lagom
stora