I Naturen !

Tidig morgon och bilen packad med allt som ska med på ett fotoäventyr där ute och med på färden var Elisabeth Landberger. Vi hade talat om ett tag att göra en fotohelg och fara runt på markerna här i dalom och naturligtvis så for vi ut mot Finnmarken och grängshammar . vädret kunde ju vart lite bättre men det var bara att göra det bästa av det. Mycket snö i markerna och det kändes att flåset inte var det bästa.

Jag gick ned till ån för att kolla på sångsvanarna som till ens stora glädje håller till där i år. Elisabeth for iväg som en avlöning efter vägen och skönt med någon som klarar sig själv utan ledsagare ;) Stativet med jag köpte av Affe är stabilt och håller lekande lätt 100-400 och insåg att det får följa med fler gånger. Då det väger en del och skönt att ha det riggat så man kan värma händerna i mellanåt.

Tänk vad snö kan göra förändringar på  en själv och i naturen allt får ett behagligt ljus och man blir gladare inombords av ljuset. Vi knallade omkring en bra stund och fotade och medhavd kaffe och macka smakar extra bra när man är ute.

Elisabeth i fullfärd att fånga björken=) en mycket rolig dag och kul att träffa Elisabeth igen. Mycket fotosnack och vi letade efter utmaningar där i naturen och det fanns en massa att fånga med hungriga kameror.

Dimman låg tät på sina ställen och skapade fint där ute och snön ligger fint kvar på  grenarna på granarna och förstärker vinter bilden.

Efter några timmars fotande så var det dags att fara hem till värmen och ladda för ännu en dag med hysteriskt fotande

Peter

Inlagt 2014-02-01 15:18 | Läst 1421 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fina bilder i det vita
4:e bilden nr 1
Svar från Thordur 2014-02-02 12:29
tack Bengt=)
God tur kan man se på fina bilderna!
Svar från Thordur 2014-02-02 12:29
skönt var det ute Dan =)
Tack för en härlig dag Peter :-)
Svar från Thordur 2014-02-02 12:29
detsamma Elisabeth=)