I Huvudet på en Dalmas björkar och annat....

39 Minuter

Det är den tid det tar från det jag behöver från att ta mig hemifrån och till jobbet. I vintras skrev jag en blogg om tristessen att göra denna sträcka. Så denna gång tänker jag visa hur vägen till jobbet ser ut. Ibland behöver man vända dessa negativa vågor man bär på och göra det motsatta , så häng med på min resa från hemmet till jobbet:

Husets lilla katt är ofta den som säger hej då när jag åker och kräver mat och lite kliande bakom öronen innan man får åka. 

I korsningen så ligger Säterdalen rakt fram och jag tar av till vänster ut på motorvägen mot Borlänge. Säterdalen har ju för mej och alla dessa fotografer som samlas här under en helg i juli blivit en mötesplats som vi flesta vill återvända till.

Kanotstadion som ligger mellan Gustafs och Torsång bjuder ofta upp till intressanta saker och vid denna tid på året samlas sjöfåglar här av alla de slag . Denna morgon så fann mina ögon denna spegelbild.

Ännu ett stop när dessa i kajak dök upp och naturligtvis kunde man ju ej låta bli att fylla på kameran med spegelbilder.

När man väl passerat Torsång så blir den ett annat landskap och detta ställe jag tog denna bild på har jag sneglat några gånger på när jag passerat.

Under motorvägen är det sista stället jag kan stanna på vägen till jobbet så blir det sista stoppet på resan till jobbet.

Sista besöket vid hästhagen som ligger precis bredvid Kabelverket. En annorlunda resa till jobbet och bilder som funnits på min näthinna under en lång tid och just denna dag passade det utmärkt att vända på den negativa trenden om min resa till jobbet. 39  minuter och det är dags att jobba

ha en bra dag

peter

Postat 2016-04-03 18:54 | Läst 3749 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera