I Huvudet på en Dalmas björkar och annat....

Trött och sliten Dalmas

Känns som det gått grus i maskineriet just nu .. känner mej som en tvärilsken liten bitter figur  trött på alla jäkla elbolag, trött på all jäkla snö, trött på jobbet. AHH Trött på denna självömkan, försöker att finna ljusglimtar och dom finns ju där men ibland så snöar man liksom in och blir blind på båda ögonen och sinnet.

Minns för många hundra år sedan=) var på Monster of rock tror jag det hette regnade som satan  och man var våt ända in på benen...så plötsligt hördes we will we will rock you och som ett trollslag försvann regnet och freddies röst ekade ute i sommar kvällen, vilket minne!!

Det är sådan minnen man måste hitta och då börjar det spänna i läppen och  ett jättelikt leende på dessa masläppar dyker upp, eller när jag såg Marie första gången, herre gud hur pumpen slog och gjorde frivolter i mej då.

Tog del här bilden för ett tag sedan får symbolisera mitt stadium nu  sakta men säker kommer ljuset=)

och inatt kommer påsk kycklingen Bosse på besök till jobbet=)  Bosse är en farbror som är lika hög som bred iförd kyckling dress kan lova när man står där mitt i natten vid maskinen och Bosse helt plötsligt dyker upp ja då jäklar är det svårt att låta bli att le, Tack för det Bosse =)

mvh

Peter

Marie min älskade....


Postat 2010-03-31 09:12 | Läst 4127 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Ett jäkla hund tryne

Har jobbat under några år med att utbilda hundar åt försvaret. Hade förmånen att jobba med en äldre Herre Vid namn Curt Lindfors och den kunskapen denna man hade om hundar var helt otroligt.

Hundar för mig har varit en naturlig del i min uppväxt där min far hade en hel del jakthundar genom åren. Man har liksom sett hunden tidigare som nått på fyra ben och som för det mesta låg och sov. Vi hade en grå hund som kallades kingen denna lilla grå hund gillade att hitta på en massa hyss  som den gången Farfar gick på utedass och kom ut springandes med byxor i knäveckan och vrålandes.....

Visades sig att hunden gått in under utedass och kört upp sin kalla nos på den nakna bakdelen =) kan tro att farfar blev skräckslagen då man sitter där i mörkret och ska uträtta sina behov.

 

Nåväl tillbaka till Curt..att se en man med enkla ord och tecken visa hundföraren hur han ska gör med sin hund för att få hunden att göra så var väldigt imponerande.

Och för en annan som har sett hunden på ett sätt tog min beundran för denna fyrbenta kamrat till nya höjder, Så mycket kunskap och vilja att lära sig saker  och spelade ingen roll hur förbannad och galen man var så nog viftade alltid hunden på svansen.

så Curt tack för allt du lärde mig öppnade upp mina ögon för denna kamrat. och tack för din vänskap genom åren.

mvh

peter

marie att vakna och ligga och titta på dej gör mej hel


Postat 2010-03-25 21:23 | Läst 4162 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Nu kan ni sluta fundera!!!!!!!

Efter långtids forskande och smygande hittade jag roten till det onda.....snökanon

En snökanon  så ser den ut=)

mvh peter

marie älskar dej så mycket

Postat 2010-03-05 14:49 | Läst 4495 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera