I Huvudet på en Dalmas björkar och annat....

En afton att minnas

Många Minnen dök upp när jag rensade ut ur hård disken och hittade bilder så där man bara minns när man tog dom sånt som får ett vikinga hjärta att tina en smula=)

Denna tid på kvällen är då allt händer skådespelet från solen...Man liksom sugs med in i det hela och önskar att man var där nu..

Solen sista strålar och man bara sitter där och njuter av det hela.. nu vinter och snön ligger djup än inte konstigt man känner sig lite svag nu=) men bara lite  liksom

Huset är tyst man sitter här och lyssnar på musik samtidigt som man försöker få ihop en blogg djävel

Strået som sträckers sig upp mot himmlen....

Ån ned mot ljustern får avsluta dagens återblickar och man tar sig tillbaka till nu tid....

mvh

peter

Om du alltid säger # vi får se# händer det aldrig någosin någonting

nalle puh

Postat 2011-02-26 18:45 | Läst 4816 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

I Dimmornas rike

Vet inte varför dimman är så speciell för mej precis som med Björkarna kanske är det Mystiken vad som döljs i dimman som får en att reagera som man gör.

I dimman kan man finna ett behaglig ro även ett sken som man annars inte gör, kan vara en förklaring den förtjusning man har till det hela liksom=)

Träd och dimma tillsammans kan oxå bli bra här lekte jag lite med färg o sepia.

Lite dimma över en spegel blank sjö och gulnande löv kan man få en rofylld stillhet av, och vid sådan sjöar kan man sitta länge och njuta i tysthet eller stor lomens höga rop på sjön.

Dimma över en äng och träd skapar en mystisk atmosfär.

Tät dimma har sina plus och minus det med...

Fredag och sonen hemma från Stockholm och inte sett han på några veckor så mitt hjärta är glatt idag att få ha honom hemma en stund.

och imorgon ska jag vara på min utställning några timmar och prata med ett gäng som skulle komma på besök=)

mvh

peter

ingen kan vara nere med ballong=)

 

nalle puh

Postat 2011-02-25 15:10 | Läst 5482 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

På besök i Falun....

Hade ett inbokat besök i Falun idag så jag tog mej dit i god tid för att fota lite och jag måste säga att man saknat kameran en hel del ett bra sätt att fokusera på annat i livet än sånt som man helst vill glömma liksom=)

Holmgatan tror jag namnet är men jag kan ju ha jäkligt fel med=) Falun är en trivsam stad och med en massa fina byggnader att föreviga men inte denna gång det kommer fler dagar att besöka staden.

Utsmyckning ..Även om jag jobbar i Falun så blir besöken in till staden få.Jag är väl heller ingen som är förtjust i att springa omkring i stan=)

Men så dyrt det blitt , hon stod där länge och begrundade kvittot.

Mot ljus..kallt som satan idag närmare 23 grader men vad gör det en viking=))) man liksom klär på sig mer då.

Skynda  skynda sju Nycklar....Lite udda med snöfall och solen skiner härlig effekt får man då-.

På väg....Nu var tiden inne för mitt besök och kameran fick vila sig...På vägen hem så stannade jag längs motorvägen för att fota nått jag länge sneglat på=)

Trädet...Måste säga att det var jäkligt skönt att fota igen, på vägen hem tittade jag till min Utställning och tydligen hade det vart en massa där för att titta och jag fick bilder sålda=) sånt gör mej glad , ego som jag är tycker jag att efter allt skit är jag värd detta=))

allt gott till er

mvh

peter

när arbete betyder mer än semester och fritid är Sverige på rätt väg

Carl-Bildt

Postat 2011-02-23 13:07 | Läst 5036 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Vilken dag det var min invigning av mina bilder

Vaknade tidigt på morgonen huvudet fullt av frågor och funderingar om allt Claes snarkade på i rummet bredvid tur nån kan sova lugnt=) Vi åkte dit en tid före för att förbereda det hela och mej själv mentalt .Man hade liksom börjat hata sina bilder och allt vad dom stod för ...Men sen körde det hela igång och det vart mer folk där än vad jag själv hade räknat med så det var roligt  och alla goa kompisar från Fotosidan som dök upp där=) 

Mina älskade Björkar ..Sedan fick man hålla tal oxå och det var en ny erfarenhet att tala inför en massa människor..

Summa av alltihop så kändes det riktigt bra ändå trots allt. jag fick några bilder sålda vilket känns som ett extra plus i det hela..Och Claes som fanns där och hjälpte till   vilken kompis och klippa den filuren är=)

Ett stort tack till dej Claes för din support och hjälp med allt detta,, och tack alla ni som dök upp för att titta på mina bilder.Magnus.leif .Hans . Marianne...hoppas jag inte glömde någon annars ber jag så mycket om ursäkt.. på kvällen så käkade vi en bit mat jag och Claes och sov fint i soffan till en riktig b krigsfilm=)

mvh

peter

Man kan inte känna sig nere med en ballong

nalle puh

Postat 2011-02-21 10:04 | Läst 5715 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera

En bild en tanke i naturens fotspår.. Fotoutställning

Hade visning för tidningarna här uppe i förgår och visade mina bilder för dom, så det var några dagars spänd väntan på  vad dom skulle säga=)

http://www.dalademokraten.se/sida/id/156354/

Kändes väl helt ok tycker jag nu är det bara stora dagen imorgon med visning och allt som väntar spannande med jäkligt nervöst är det

mvh

peter

Postat 2011-02-18 09:42 | Läst 5732 ggr. | Permalink | Kommentarer (11) | Kommentera
1 2 3 Nästa