I Huvudet på en Dalmas björkar och annat....

Nattlig räd i Grängshammar=)

Vi var ju ett litet rövarband som samlades i Grängshammar 03.30 vid kyrkan för att göra små foto räder i Landskapet. Dimman fanns där solen fanns där och det var liksom ett dukat smörgåsbord bara att ta för sig ju........trodde vi=) det liksom mulnade på i en hast och vips så var dimman borta men lite bilder blev det allt=)

Vi tog oss runt på det som fanns för inte låter vi hejdas av att dimman försvann, utan det fanns ju en massa annat att fotografera i naturen=) som var vackert=)

Glada Malin kanske gör sig fint i brus=) 

Hans med ,,,han hade liksom siktet inställt på nått......kan vara.....

Mickes nya kamera kanske som han stolt visar upp här=) grattis micke fin kamera

Stig var med oxå=) här visar han Micke lite knep----hmmm jan du fotar väl inte Mickes bakre delar?=)

Stig och Micke han var nattens linslus liksom med överallt=)

Delar av rövarbandet på väg över ängarna efter fullgjort uppdrag=)

Hans och jan parfotografering

Tack killar o tjejer för en kul natt/morgon  är ledsen över att jag behövde lämna er i sticket

mvh

peter

Postat 2011-07-27 11:06 | Läst 2160 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera

Älgbett är jäkligt farliga saker det......

For ut på skogen i kväll   det var liksom som himlen hade öppnat sig det liksom regnade nått så fö.....men jag ville ut och få min kvälls runda och ro i själen=) Regnet det smattrade på vindrutan och torkarna  jobbade på högsta fart och volbeat spelade i cd spelaren.... vad mer kan en rastlös Mas önska sig?=)

Som synes på bilden så var det rena monsunregnet som slog till och en kilometer längre bort sken solen? kan livet va mer orättvist?=) spelar ju inge roll om hundra år igentligen om man blir lite våt. Jag Funderar och planerar min Norrlands turne och ser fram emot det hela viderna och förhoppningsvis tystnaden och mest den storslagna naturen.

Hade sällskap i bilen av elias som helt plötsligt sa; Älgbett det är farliga saker det!...tittade på han med förundran i blick:  hmmm hur kan du veta det? ja men sa han vilken lång käke den har många tänder som en krokodil...skrattade till och försökte komma på vad jag skulle svara på det men jag liksom kom inte på nått vettigt att säga. Barn!=) om man ändå hade lite av deras fantasi

På nått vis så känns det som sommaren är på väg att ta slut och hösten kommer fort det känns väldans bistert för sommaren liksom bara kom och gick , man liksom känner den försvann som en avlöning men hösten den har ju sin tjusning den med och jag hoppas då att det inte kommer nå snö förrän till jul i år=)

Ahhh nu har jag blitt kallad till övervåningen för Elias vill spela call of duty=) på x-box eller vad det nu heter  alla fall nått spel om andra världskriget tydligen och skit häftigt med....det är ju väldans kul att ha barn i huset igen och han har bestämt att han ska inte åka hem utan han vill sova över här så jag lär väl ta och ringa mor hans=)

mvh

peter

Postat 2011-07-25 22:42 | Läst 2072 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Fototräff Grängshammar Natt o tidig morgon

Tisdag och natten mot onsdag så träffas vi dom som är intresserade av att fota tidig morgon I Grängshammar 03.30 vid kyrkan. Passa på och följ oss ut på en sista nattrunda i det fina landskapet. Det har blivit några nätter nu och hade liksom tänk att köra en sista Natt träff denna sommar som jag håller i=)

mvh

peter

Postat 2011-07-25 11:21 | Läst 1553 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Vilken Älg skog jag hade ikväll=)

Har ju liksom vart ett tag sedan och man har ju liksom gått och laddad för det och nu tänkte jag att nu får det vara dax för lite älg i skogen=)

vart ju svettigt värre men jäkligt kul var det=)

mvh

peter

Postat 2011-07-24 23:01 | Läst 2099 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera

Färd genom natten mot gryningen

Kunde liksom inte sova riktigt utan man vaknade av och an så jag plockade ihop fotogrejorna och begav mej ut i natten för att finna gryningen.Jag åkte längs öde vägar utan något som helst mål som sällskap hade jag natt radion som talade om tragedin i Norge genom natten. Jag stannade vid en tjärn för att ta en kopp kaffe och en macka.

Två bävrar höll mej sällskap och dom syntes tydligt på den spegelblanka tjärnen, där dom simmade omkring utan någon som helst mål tycktes det.Mina tankar går till dom i Norge som aldrig mer får se sina kära tanken är så hemsk att jag måste släppa den för att inte värka sönder.

Min färd fortsätter genom den ödsliga natten ,mil efter mil färdas jag och på nåttvis kändes det ok att det inte blev så många bilder för känslan fanns inte där heller. Det känns mer och mer som natten är den tid jag Gläds åt för på nåttvis känns allt så annorlunda under natten man kan fokusera på sitt mål utan en massa måsten.

Solen gjorde sina tappra försöka att bryta igenom men den förlorade.. jag kände att det var dax att vända hemåt och innan jag åkte hem  tog jag vägen över skogen och bergen för att se om nått rörde sig i tidiga gryningen.

Längs öde grusvägar for jag på min färd mot huset mitt inte en kotte syntes till utan allt var lugnt och stilla i skogen man kunde höra sina egna andetag i den tysthet som fanns.

Solen dök plötsligt upp där i morgon diset för en stund och jag kunde inte låta bli att stanna och ta några bilder.

Döm av min förvåning när jag kom över krönet kryllade det av Thailändska bärplockare klockan visade 05.00 hualigen man blev lite mållös och dom vinkade glatt och jag tillbaka=) snacka om upplevelse.

Asfalt och min väg hem en lång natt går mot sitt slut när jag åker för att möta gryningen allt medans du sov

mvh

peter

Postat 2011-07-24 08:11 | Läst 3024 ggr. | Permalink | Kommentarer (12) | Kommentera
Föregående 1 2 3 ... 8 Nästa