I Huvudet på en Dalmas björkar och annat....

I Huvudet på en Dalmas......

Ja så var det gjort och en massa nya bilder blev beställda och en massa annat vart färdigt oxå bla en bok och en beställd bild for iväg till Florida idag så jag känner mej ganska nöjd=) liksom .....eller? ja ska jag vara helt ärlig så var jag tveksam till en bok men det liksom blev så. jag kände mej inte redo för något sånt men vad spelar det för roll? det är ju en kul grej och i farten så blev det en mindre bok gjord oxå som jag ska ha med på utställningen i sommar.

Tryckte upp några bilder i lite större storlek och blev väldans imponerad och crimson vilken service det går väldans fort när man beställer där...det enda mörka moln idag är min bil som har nått elakt el fel så man liksom inte törs åka ut på skogen men förhoppningsvis imorgon ska det vara fixat och ett stort hål igen i plånboken=)  härligt med bilar!!!

 Annars så här i halvtid så är jag nöjd med saker o ting funkat med mina bilder. har vunnit en del tävlingar på facebook även om det nu inte mycket att skryta med så är det ändå kul  det är ju ändå ibland några hundra bilder med. det som är lite tråkigt är vädret det har inte alls varit så mycket natt foto som jag hade hoppats på  men sommaren är inte slut än så inget att gråta över.

Jag håller på att fundera över nytt objektiv för man behöver lite nya utmaningar.. har ju tjatat om ett canon 100-400 men funderar i lite andra banor nu....ett lite mindre objektiv för landskap och även kunna använda när jag fotar bilar  vi får se hur det slutar=))

nä nu väntar gräsklipparen      ha det så gott

mvh

peter

Postat 2012-07-02 16:36 | Läst 1638 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera

Säter triathlon långdistans

Ännu en dag med triathlon idag var det långdistans 4 km simning  12 mil cykel och 3 mils löpning och vädret var alla tiders till att börja med. Simningen hålls nere vid Ljuster där start och mål området är för alla grenar.

Det var inte mycket folk här idag heller vilket är väldans synd för det är fruktansvärt kul detta. jag hann inte ned till simningen utan letade tag på en plats för att fota dom på cykel när dom dök upp ur vattnet.

12 mil på cykel och en medelfart av 40 och backen dom ska uppför 3 gånger känns jobbig bara att ta sig upp med bil=) imponerande måste jag säga.

Jag fick tummen upp flera gånger och ibland ett leende tyckte det borde vart tvärtom men tydligen så tyckte dessa killar och tjejer om att bli fotade=)

cyklar och utrustning är inte sig lik heller dom ser mer ut som rymdfarare än cyklister men det gäller väl att kapa vind motstånd och att det ska gå lätt

sedan dom plågat sig igenom så blev det löpning 3 mil....

det blidde en hel hög bilder och det hade nog blivit mer om inte det hade börjat regna så pass att det var bara att knalla hem i regnet  men otroligt kul och nyttigt att få fota nått helt annat än vad man brukar

mvh

peter

Postat 2012-07-01 19:27 | Läst 1662 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Föregående 1 ... 7 8