I Huvudet på en Dalmas björkar och annat....

Fotografisk resa avslutning=)

Två dagar med sol och åter sol=) vi kan då inte klaga på vädret  det var varm båda dagarna och på eftermiddag så satte hans igång med att räkna rösterna för tema bilden som alla besökare fick rösta på och det vart en rejäl hög att fixa och dona med=)

Rösträkning.

spänd förväntan på resultatet....

och när rösterna dök upp så blev leenden på dom  mycket bredare.....

missnöjd tema bilds innehavare efter röst räkningen=)    Vinnare blev Barbro sjöholm   2 micke wiklund  3 Lasse bergman  grattis till er och till er övriga med det var kanon bilder med .

Två dagar tillsammans   vi har haft kul och haft 3 tidningar på besök och tv som gjort ett inslag och radion så tycker vi har fått en väldans massa uppbackning och publicitet och stort tack till alla som kom och besökte oss här nere i Dalen. och stort tack till er som hörde vårt kall att komma till dalom och visa era alster

och ett mega stort Tack Till hans som hållt reda på oss 

vi syns nästa år 

mvh

peter

ps nu blir det semester och på lördag ett besök i Gnesta

Postat 2012-07-26 18:55 | Läst 2608 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera

I huvudet på en Dalmas.....Fotografisk resa

Jag tror att den här typen av utställningar för mer sig så mycket mer. Ett sätt att stråla samman utanför dataskärmen och ett mer jordnära sätt att träffas. Viktiga kontakter knyts , viktiga vänskaps band knyts, viktiga erfarenheter knyts. och viktigt att få träffas och sånt som gör att man tar klivet fram lär sig hur saker och ting fungerar både för sig själv och fotografin.

Och det mest viktigaste att här ska alla vara välkommen både män , kvinnor ingen skillnad ska göras här är vi alla lika och vare sig du sysslar med gatufoto eller macro så är du välkommen hit  en bredd som gagnar det som komma skall. Foto ska vara kul det är det viktigaste för mej och ha kul tillsammans är hur viktigt som helst.

Jag är glad stolt över att vi är här igen tillsammans och andra årets upplaga av resan tillsammans rullar vidare  att sitta här tillsammans nere i fina säterdalen . glädjen är stor och bara glada miner kan ju inte bli så mycket bättre än så här.

mvh

peter

Postat 2012-07-26 07:43 | Läst 1787 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Fotografisk resa i tid och rymd vilken dag!!!!!!

Solsken, kanon väder mycket glass och mycket folk och hur kul som helst   en sammanfattning av dag 1 så känns det som det kunde inte blitt så mycket bättre än så här. 28 st kom till start på morgonen och alla lika förväntas fulla. invignings tal av Ewa Kungsmark och det hela var igång några spelmän som underhöll med lite musik.

Man har ju sett fram imot denna dag och träffa alla dessa underbara människor fotovänner ett glatt gäng och inga ledsamheter.  Tv  4 nyheter dök upp och man hamnade framför kameran och fick tala om det hela.

några bilder från dagen...kul att få träffa alla dessa man i vanliga fall sitter via datorn och snackar med och kontakter för framtiden knöts nyttigt tycker jag det är  och framför allt vi har väldans kul och inga ledsamheter vilar här.

Stort tack till alla ni som kom till oss och visade era bilder ser fram emot morgondagen tillsammans med er

mvh

peter

Postat 2012-07-25 17:54 | Läst 3429 ggr. | Permalink | Kommentarer (12) | Kommentera

Nu är sista spiken i slagen=)

Nu har vi gjort allt för att det ska bli så bra som möjligt, nu är det bara att be om två dagar sol så alla tummar på fint väder. jag har som vanligt inte gjort klart mitt men det ska väl bli någon ordning på det ska jag tro=) En kul sak blev ju helt hundra klart i dag och det kommer spelmän ned i dalen och underhåller oss....invigningstalet e klart....

När dessa dagar är över tänker jag fly Dalarna några dagar och åka till  Nyköping några dagar och bo vid havet och bara vara i lugnet=) nåja kanske ett besök i Gnesta på lördag

ha en fin kväll

mvh

peter

Postat 2012-07-23 21:18 | Läst 2511 ggr. | Permalink | Kommentarer (10) | Kommentera

En tur mot morgonen

Tror inte man är helt galen som springer ute om nätterna som man gör utan det är mer för att stilla en själv man gör det och ge en bild genom mina ögon vad dom såg denna morgon. Men efter inatt blir det lugnt ett tag för kommande vecka så finns det en massa att göra=)

Dimman låg fint över den lilla ån och myren som finns mellan dom två sjöarna. En grusväg att vandra på och ett avtryckar finger som ömmar i mellan åt mellan tagningarna. Funderar lite på det jag skrev om igår att bilderna avspeglar ens inre låter fint  men för egen del så ligger det nära sanningen för det är mycket det som är drivkraften att hitta en stil ett sätt som jag står för i mina bilder , där mina tankar finns hur den ska se ut.

jag går där längs vägen och låter det inre sköta bilderna medans jag funderar vidare på varför jag fotar egentligen?=) och för vem? jag tror ändå det är mest för att finna en ro och det är kul att visa mina vandringar även om bilden aldrig visar hur vackert det egentligen var.

Jag har inga prestation ångest hängande över  en men det blir som det blir och som ofta blir man nöjd med det kameran fångat. vaknar till när en trana trumpetar ut över sjön någonstans där i dimman.

Är ganska less på negativa människor som alltid måste gnälla över nått eller hittar nått att gnälla över...har lärt mej att hålla sånt ifrån en och inte låta deras negativa energi få ned en. hunden knuffar till mej och viftar glatt med svansen  vi fortsätter vår färd där längs sjön.

Har haft lite samtal med en äldre herre från stockholm några kvällar nu en som lyssnar och har en massa kloka saker att tillföra och man hittar rätt på alla vägar. och mycket av dessa funderingar tillkom under våra samtal som man kanske inte förstått tidigare men ser lite mer klarare på det hela nu=)

min vän den fyrbenta vill hem och få sitt mål och jag till en kopp kaffe=) sov så gott det tänker jag göra då

mvh

peter

Postat 2012-07-22 22:25 | Läst 2653 ggr. | Permalink | Kommentarer (10) | Kommentera
Föregående 1 2 3 ... 8 Nästa