I Huvudet på en Dalmas björkar och annat....

I förorten finns hästhagar........

for ut för att fota hästar denna underbara dag och vädret bjöd på strålande sol kan jag lova .Hittade till slut ett lämpligt objekt som stod där och glodde lite konstigt på en och jag vart lite fundersam över rasen på denna häst.......liksom

Men ska villigt erkänna dyker den här uppe på Romme travet på lördag vette tusan om man inte satsar en 20 ;)

allt gott

peter

Postat 2013-02-27 13:47 | Läst 4707 ggr. | Permalink | Kommentarer (13) | Kommentera

Utställnings bekymmer!!

Inatt så kom man glad som en lärka till jobbet och gick hem som en disktrasa typ=) Det blir sådana där nätter ibland som inte kommer gå till världshistorien som dom roligaste. men men nu ligger man här i sängen och varvar ned så man somnar med ett leende på läpparna...nå nog om detta trauma och på nästa fundering. jag har utställning i påsk och jag har kört fast liksom i bild valet.. funderar liksom att blanda svart/vit och färg eller bara färg eller är det dumt att blanda? nja jag vet inte  det borde inte spela någon roll egentligen.

nå det löser sig nog och är väldans nyfiken på hur dessa skulle se ut i tryck ! påskhelgen är utställningen och platsen är folketshus i Säter

nu känns det som ögonen vill slockna...ha en fin dag

peter

Postat 2013-02-27 07:32 | Läst 4028 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera

Fortsatt färd in i gryningen

Jag fortsatte min färd igår och åkte in mot Långshyttan och där ute på fälten brukar det finnas fin dimma och några fina fågelsjöar. Det visade sig att vara ett klokt beslut då dimman låg fin där och rimfrosten gav träden ett ståtligt utseende .Parkerade och promenerade längs vägen och njöt av det underbara vädret.

Favorit träd i motljus=)

Härligt ljus

färger

Några bilder till från turen igår och fler kommer det=)

ha en fin dag

peter

Postat 2013-02-26 12:57 | Läst 3482 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Första Morgonen!

Efter en helg som detta mesta gick i moll och humöret var inte det bästa så vaknade man till en morgon som fick en att stråla och efter lite kaffe så bar det ut. 7 grader kallt och varm grader dagen innan så förstod man att det skulle vara en fin morgon bland dimmor och motljus. Ibland låter man sig sugas ned i ett hål och man sitter där i mörkret och allt liksom känns som en öken. Man ska nog fokusera på sitt och det blir så mycket bättre men ibland är det liksom svårt.

Vid bron i Stora-skedvi bjöd morgonen upp och jag ställde upp för att möta dagen och första ljuset som kom dansande över den rykande älven. Jag tänker en hel del på komp när jag tar mina bilder men utan känsla i bilden så spelar nog inte kompet roll  det är på tok för lätt att stirra sig blind ibland.

Solen letar sig upp över dimman och skogen, jag blir som en nya människa igen och jagar där i gryningen efter vinklar och bra ställen att låta mitt inre ta bilder som dyker upp där ute. Min plan om att minska ned och till slut lägga av med att röka funkar bra än inte där men det känns i kroppen att nikotinet har minskat för det spelar spratt med en men inte denna morgon för nu är jag uppe i varv och fokuserad.

 Första dagen som solen visar sig tidigt före 7 på morgonen och denna dag får bli startskottet på mina tidiga dagar här ute. jag har en hunger och en längtan att finna allt det där som vart gömt under vintern. Det är svårt att misslyckas med att hitta foto tillfällen en sån här morgon men är sinnet borta kan det ju vara svårt att se allt som finns.

Morgonen där ute fick liv i mej och jag känner hur man långsamt kommer upp i liv igen och man glömmer bort ibland att efter regn kommer sol........

ha en fin dag 

peter

Postat 2013-02-25 11:44 | Läst 3947 ggr. | Permalink | Kommentarer (9) | Kommentera

Inte ett öga är torrt!!

Ibland blir man lite fundersam över saker och tings tillstånd. Att det liksom alltid finns vissa som har ett behov att klättra över andra för att framhäva sig själv? vad kan man säga om sånt? Nja vet egentligen inte vad jag ska tycka om detta mer än att det tar energi från en själv vilket man inte borde tillåta att det gör och det kan man ju inte anklaga någon annan än en själv för. Sen tror jag dessa människor har nog ett behov att alltid vara överlägsna andra fast egentligen är dom inte det men i sin värld så är det så , det är deras tro och osäkerhet som talar.

Det bästa man kan göra är att vända ryggen till och låta dom hålla på, förr eller senare spricker deras bubbla och dom upptäcker att deras blod har samma färg som alla andra. Det finns så många exempel på detta och när man färdas fram där på vägen så möter man alltid dessa med en fasad som bakom den är den full av hål bara man trycker på den. Det som gör mig förbannad ibland är när man får reda på detta prat bakom ryggen och sk vänner som bedriver en kampanj då brister det hos mig . Det liksom väcker tigern i en. Men man är ju där själv ibland och har åsikter så någon fullfjädrad ängel är man nog inte själv heller jämt även om man vill tro så.

Jag har fått höra ganska ofta att jag är rak och ärlig men i mina ögon så tycker jag inte så för vore jag det fullt ut så skulle man nog tala om för hans göran olsson andersson att det du säger nu är liksom galet men man har en spärr där som låser sig och hindrar en för att säga en massa dumheter man kanske får ångra sedan, men det är jobbigt det byggs upp en hög som tär på en och en dag kommer den att explodera och hoppas verkligen att man är långt där ute någonstans. Utan istället så sitter man där och........gnäller. det känns igen va?

Men tänk om man skulle under en dag skulle få säga vad man tycker och tänker fullt ut om folk och dom likaså man blir lite full i skratt av den tanken och vilket liv det skulle bli dagen efter när man vaknar och allt är normalt igen. Nä nu har jag spånat klart i fablernas värld och bilderna idag har säkert visats någon gång tidigare....bäst att säga till så någon inte retar sig på det=) men för övrig så är det eftermiddags pass på kabelverket och lika som förut inte ett öga är torrt

ha det

peter

Postat 2013-02-23 10:18 | Läst 4330 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera
1 2 3 ... 5 Nästa