I Huvudet på en Dalmas björkar och annat....

Nytt Mål i Gryningen!

Slutade lite tidigare på kabelverket denna natt och målet varet ju naturligtvis morgon foto och man hade lovat fint väder på morgonen . På vägen hemma så insåg man att det blev till att fara till ett nytt ställe för att finna ljuset denna morgon. Pigg som en mört trots att man jobbat natt och med en termos kaffe så skulle det nog bli bra. Första gången på länge jag kände en enorm lust till att fota och tankarna bara glada så for jag längre och längre bort från hemma.

Morgonen vaknade och med den så skingrades alla tankar och blicken letade efter tänkbara mål där i dimman som låg tät på vissa ställen i naturen. jag stannade och klev ur bilen när jag funnit vad jag sökte liten trång väg så halvt ner i diket klev jag ur med kameran redo.

Molen började skingra sig för att inte skymma sikten för solen som kom sakta smygande upp på andra sidan sjön. kameran sökte efter mål och jag njöt av morgonen och en stunds andhämtning och en kopp varm kaffe gjorde gott i det råa vädret.

Molnen skingrade sig och dimman började så sakta dansa över den vindstilla sjön och jag jagade runt där i gryningen för att hinna fånga så mycket jag kunde av det vackra som det bjöds på

Ett område jag kommer tillbaka till och det fanns en massa till att kolla in men man kan inte göra allt på en gång utan den som spar han har =) jag satte mig i bilen och vände hem.....

Ha en fin dag !

Peter

Postat 2013-09-02 15:14 | Läst 2669 ggr. | Permalink | Kommentarer (14) | Kommentera
Föregående 1 ... 4 5