I Huvudet på en Dalmas björkar och annat....

Möten !

En kväll som bjöd på en massa möten en sådan där kväll som man kommer att minnas länge. Ibland har man turen att vara precis på rätt ställe och stund. Helt plötsligt så stod den där och tittade på mig och det gick ett tag innan jag fattat det hela och kameran åkte upp för en bild.

Den unga räven tycktes inte heller riktigt fatta vad jag var för en utan han/hon stod där och liksom funderade på mötet. Men direkt jag sa hej så drog den i 200 hundra in i skogen och ett leende på läpparna när jag tackade för mig och fortsatte min resa.

Kanada gässen har fått sina dun ungar och fast den inte är så populär så gillar jag denna "lort" fågel  .jag har fått min nya kamera och det blidde ingen 6d utan jag ändrade mig och köpte en 70 D och jag ångrar mig inte. super snabb i fokusen plus en del andra saker som jag upptäckt. ska bli kul att bekanta sig mer med denna.

Livet går det lilla lugna och jag tar det lugnare nu mest beroende på skadan efter krocken och axel som värker ganska frisk i mellan åt så jag orkar inte hålla kameran allt för länge. men mina turer fortsätter ändå ut i det fria trots minskning på fotandet.

Jag fick ett mail från en äldre dam som följt mina bloggar och hennes ord värmde långt in på djupet och ett löfte om att inte sluta skriva så lovade jag henne att skriva åtminstone en blogg i månaden

ha en fin kväll

Peter

Postat 2014-06-16 21:44 | Läst 2692 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera