I Huvudet på en Dalmas björkar och annat....

Landskapen i mitt Dalarna

Mycket av min fotografering handlar om den natur jag älskar att fara fram på och trakterna här i Dalarna där jag bor bjuder på varierad natur och landskap. En utmaning att hitta dessa ställerna man kommer tillbaka till vid olika ljusförhållande och tid på dygnet. Jag har på senare tid tagit det lugnt och kämpat med min diabetes för att finna en dräglig tillvara som funkar. Men nu börjar suget sakterligt återvända och känner glädjen igen att fotografera naturen runt omkring mig .

Ibland har man turen att vara på rätt ställe vid rätt tid, dessa vildsvin är något man ska vara försiktig med och suggan kan vara riktigt vildsint om man kommer för nära någon av hennes ungar.

Skogarna här finns det gott om vildsvin tyvärr är dom duktiga på att förstöra tomter och en del har fått satt upp stängsel för att slippa dom, kyrkan i Gränsghammar har man fått satt upp elstängsel efter några nätters härjande av dessa vildsvin.

Från vildsvin till bröllop så är ju klivet rejält och under hösten föreviga ett par som hade ett stillsamt bröllop mitt ute i skogen vid en sjö och kul att få vara med att fotografera deras stora dag.

Jag har hittat en del fina ställen där man tidigare har haft jordbruk men naturen har börjat att ta tillbaka dessa öppna landskap både på gott och ont.

Och naturligtvis har jag fotat en hel del åt försvaret och kommer mer bilder från detta senare. 

Ha en fin Kväll

Peter

Postat 2019-02-25 21:13 | Läst 3707 ggr. | Permalink | Kommentarer (10) | Kommentera