I Huvudet på en Dalmas björkar och annat....

Fotograf i grönt

Var för några dagar sedan och fotade Gu-förbandet som utbildar sig i Falun, Gu står för grundutbildning. Från tidig morgon till sen kväll höll jag på att följa soldaterna och fotade olika situationer och kan lova dagen efter kändes denna dag i benen. Har med mig 70-200 2.8 som blivit mitt favorit objektiv . Fördelen med den tycker jag är många men det bästa är ju att det klarar av mörka tider riktigt bra.

Det snöade friskt hela dagen och tillråga på allt lyckades jag spräcka glaset till displayen bak på kameran för andra gången , förra gången var jag på finnmarken med Jan-peter Lahall och fotade men som tur är det ganska enkelt att byta själv. Bara beställa nya delar från canon.

Har blivit en del uppdrag och tycker detta är jäkligt kul samtidigt är det en utmaning att finna bilder som sen ska användas men utvecklar en som fotograf att testa nya saker . 

Full fart framåt och instruktören manar på soldaterna. 

Stridskjutning

Närlys används för att belysa upp fältet och blir riktigt bra ljus från dessa under ca 15 sec. bilden tog jag handhållet med kameran så bilden blev ändå helt ok med tanke på det. En rolig dag och kul att få vara med och fota under så lång tid.

ha det 

peter

Postat 2019-03-07 19:49 | Läst 4847 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera