I Huvudet på en Dalmas björkar och annat....

Sommarnätter!

Har varit lugnt på fotandet under en tid men denna sommar har jag vart ute en hel del och fotat och då dessa ljuva sommarnätter . I år har jag haft ett större område runt västerdalarna jag farit kring på och hittat en hel del nya fina ställen att besöka fler gånger. Jag gillar ju landskap men när tillfälle bjuds så klart man fotar annat också. Men vissa typer av bilder dyker ju upp på facebook åtskildiga gånger och känns lite tråkigt att visa sådana igen så man försöker att finna något nytt i det.

Räven ute på åker en tidig sommarmorgon i Nordanåker, ett kort möte men några bilder hann jag att ta innan den försvann över åkern så fort som en räv bara kan.

Råbocken stod under en tid och tittade på mig och undrade säkert vem jag var. Ett möte sen kväll hemma på skogen.

Sjön balsen Leksandskogen tidig morgon i Juni.

Sångsvanarna och deras barn på väg ut i morgonen. bilden tagen vid Kanotstadion tidig morgon i juli.

Tranorna spelade strax efter jag tog bilden upp till musik och deras sång hörs milsvida. underbart sällskap i den tidiga morgonen. Bilden tagen vid ulvsjön tidig morgon juli.

Björkar nere vid sjön. bild från myggtjärn 

Naturligtvis kan jag inte låta bli att nämna det har hänt nått annat som fyller en med glädje. man har blivit Farfar och även om man känner sig gammal när man blivit det så är det ju så underbart med barnbarn. Bilder från sommarens äventyr och naturligtvis blev det några fler bilder men det får bli en annan gång.

ha en fin kväll

Peter

Postat 2019-08-05 21:07 | Läst 4354 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera