Jag drar till fjällen=)

Allt är packat och klart..min fars läge är så pass stabilt att jag törs ge mig iväg på min resa Till Norrland, det är med blandade känslor men ändå en längtan till dom stora vildmarkerna och ensamheten, jag vet liksom inte vad som väntar mej där mer än jag har min kamera laptop och bärbart internet så man kan vara kontakt med världen=)) liksom

Städjan

Resan kommer förhoppningsvis att göra mej gott och jag får en stunds ensamhet med mina tankar och funderingar om saker och ting.Jag räds inte ensamheten mer välkommnar den. så om ni står ut så ska jag försöka skriva en liten blogg om dagen om kontakten funkar förstås=)

mina söner har fått en lång lista vad dom får och inte göra man vill ju liksom inte komma hem och dom har haft partaj några dagar=) och ganja är hemma och ser till att reglerna följs åt husse

mvh

peter

Inlagt 2011-07-30 22:10 | Läst 4840 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ha det så trevligt i Vilhelmina. Hörs! Stig
Svar från Thordur 2011-08-05 10:39
tack för det stig=9
mvh
peter
Ha en trevlig resa! Skönt att din far är stabil. :)
/Anna
Låter bra!
Ser fram emot inlägg från Norrland. Önskar dig en härlig tur!!!
Take care!
Svar från Thordur 2011-08-05 10:40
tack för det frun=)
mvh
peter
Ha en skön resa det är dig unt och hoppas vädrets makter står dig bi.....
Ha de bra
Monica
Svar från Thordur 2011-08-05 10:40
tack monica=)
mvh
peter
Ha så bra. Njut!!!
Marianne
Svar från Thordur 2011-08-05 10:40
tack=)
mvh
peter
Jag vet precis hur det känns att vandra ensam i fjällen, de stora och mäktiga känslorna som naturen skänker. Känslan av att vara ganska liten i en storslagen natur kan faktiskt ge perspektiv på tillvaron. Ta tillvara på det som kommer till dig och njut! Vet att man kommer helad från en sån tur...Och känn tillit att det kommer att ordna sig hemma. Gläds med dig! Kram:))
Svar från Thordur 2011-08-05 10:41
tack för trevliga rader lislotte=) bamse kram
mvh
peter
Ha en fin fjälltur, med avslappning och den storslagna naturen runt Dig/Mvh brita
Svar från Thordur 2011-08-05 10:41
tack Brita=)
mvh
peter