Klass 2 varning=)

Vädrets makter är inte alls nått att lita på denna vinter och inte heller väderleks rapporten tycks då aldrig riktigt stämma överens med verkligheten. Moln och grått och snö här idag var det utlovat så jag tänkte det fick bli en inne morgon idag. Men helt plötsligt så syntes solen där borta trots snön vräkte ned och det så ju en anning kul ut. typ klass 2 varning....

Det liksom vräkte ned snö och bortom bergen lyste solen. Jobbar förmiddag hela helgen så man var lite seg i kolan värre än vanligt men skönt att få lite frisk luft in under peruken och komma ut på skogen en stund innan det är dax för kabelverket igen.

Sjöar och bäckar är fyllda till bredden med vatten så energi bolagen kan ju knappast påstå det är dåligt med vatten till deras kraftdammar men o andra sidan kan ju nått kärnkraftverk behövas stängas för underhåll ett tag så man kan höja priset på elen.

Snö ena dagen nästa sol och kallt  det är liksom svårt att veta vädret om det ska bli kallt eller varmt har nog inte vart med om sånt här varierat väder på länge men å andra sidan ska man inte klaga med tanke på vädret var förra året med kyla och mängder med snö.

Ahh  känns som man fått lite energi i sig nu och den lilla hunden har fått sin promenad. Jag trampar hemåt igen för att hoppa i ekorrhjulet och trampa på, tänkt om det kunde ramla in en fet lotovinst=)  Till helgen kommer Brolin och vi ska ut på fotoäventyr. Tänkte ta med mig Claes ut på den riktiga storskogen bort från alla tråkiga broar och hets=) och visa han den riktiga vildmarken på finnskogarna=)

Den lilla hunden gillar inte snön nått värst mycket efter som den har en tedens att fastna överallt på henne och stinker blöt hund i hela huset efter en tur på skogen=)

nä dax för kaffe och en macka

mvh

peter

Man kan inte vara nere med en 08 i huset=)

Inlagt 2012-01-23 12:14 | Läst 4848 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Va, har du inte kommit längre än till andra klass?
Svar från Thordur   2012-01-23 12:18
vi kör på samma klass här året om=)
mvh
peter
Två år i varje klass! ;-)
Nää det är helt omöjligt denna vinter, mulet grått och ofta vått på helgerna när en annan kan komma ut en sväng, de fina fotodagarna infaller alltid på en vardag den här vintern. Idag är det måndag, det är kallt, solen skiner och snön gnistrar. För ett par tre timmar sen luckrades molntäcket upp och det blev såna där fina gluggar där solstrålarna letade sig i väg ner mot backen, så makalöst fint, men här är man inspärrad bakom fönster med nedragna solgardiner för insynens skull, det är inte kul, och när jag kommer hem så har det blivit mörkt igen, suck!
//Barbro på Iorhumör ("thanks for notice in me" :-))
Härliga vinterbilder,
/pia
Din vovve är ju för söt hon! =)