Lumix och canon och en stor Kärlek i mitt liv=)

Hunden är människans bästa vän sägs det, ja när det gäller min Hund så stämmer det väldans bra in på det=) Hon ska liksom vara med där jag är och får hon inte vara det ja då kan ni lita på hon blir sur- jag har ju berättat en del om henne tidigare så ska inte tjata nå mycker mer om henne.

Hmm husse måttligt road av våta hundnos pussar men denna bild får väl cymbolisera vårat förhållande=) Det har vart lugnt igen ett tag jag har haft en massa annat att syssla med och kameran har vilat igen. det börjar kännas vårligt här men tror nog det kommer nog snö än.

Jag har plockat en hel del med bilder och man hittar en å annan skatt man har liksom glömt bort  dessa bilder där dom legat djupt ned i hårddisken och vilat i väntan på att få visas. blir ju en massa bilder när man fotar digitalt och man borde rensa undan allt som inte känns bra direkt istället för att samla på sig en massa bråte=)

Jag har  funderat till och från på att köpa en till kamera en mindre variant men har liksom inte fastnat för någon än men det finns ju en hel del kameror som visas här och tipsas om så det lär nog ordna sig till slut när man väl bestämmer sig för det.

Men en variant ska det nog vara man kan stoppa ned i en jackficka ska det nog vara =) lumix system kamera eller canon powershot. Det är väl dom jag funderar mest på...

mvh

peter

Inlagt 2012-02-26 19:17 | Läst 4308 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder! Favvon blir bild nummer ett! Hundpussar är inte dumt!
Ha en härlig kväll!
Svar från Thordur 2012-02-29 17:18
tack Helene=) hmm hon e min ögonsten hon=)
mvh
peter
Mm--prylar...har oxå funderat lite på en mindre kamera. Claes W ide´med GF1 var inte dum. Har kikat på den lite jag oxå...får se vad som händer...Fina bilder, #2 är favorit. Hej/Stig
Svar från Thordur 2012-02-29 17:19
tack stig=) ja vi får se vad som händer=) tack för kommentar
mvh
peter
Jag har ju en Lumix G2 och den är inte dum, och den har inbyggd sökare. Efterföljaren G3 lär väl inte vara sämre.
Svar från Thordur 2012-02-29 17:19
ja det är ett svårt val men vi får se vad som händer på kamera fronten e liksom inge panik=)
mvh
peter
En liten kamera i fickan är alltid rätt. :-))
Sista bilden; Städjan ???
En massa bra//Kurre
Svar från Thordur 2012-02-27 19:29
jupp städjan=) ha det så gott kurre=)
mmvh
peter