Möte på Heden !

Dag 4 och det börjar kännas att sömnen har vart på tok för liten men men vad gör det? hur kul som helst här i norra Dalarna och idag så dök en känd profil upp från fotosidan för att fota hundar. 

Rejält beväpnad var han också ;) trevligt att träffas Magnus och efter en del strul så fick du dina bilder. Solen har börjat tränga igenom molnen som har släppt regn på oss nu några dagar och gör att orkan mattas av lite.

Koket som gjorde en bedrift igår när dom satt upp sina saker så lagade dom mat till 600 man efter det..det förtjänar dom all respekt för. Och hur gott smakade det inte ? alla vrålhungriga och all mätta och belåtna.

Trupptransport. Min uppgift idag: Hjälpa Magnus och ta bilder på soldaterna där ute i terrängen. Mycket åkande hit och dit och besökte alla kompanier under dagen och en hel del förberedelser för morgondagen.

Trött och sliten soldat i väntan, och väntan vet vi som gjort militär ibland bli lång och när det händer så händer saker och ting fort.  Efter några dar så får man den där glansiga blicken av trötthet.

En sista bild från Heden idag=) Tack Magnus för idag hoppas resan hem gick bra

Peter

Inlagt 2014-05-09 20:08 | Läst 3731 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hehe, kul att få en dag tillsammans i fält. Kom precis hem och ska ladda in bilderna.
Magnus såg helt klart "välbeväpnad" ut & den "7-mila blicken" har man sett & inte minst själv haft många gånger när man var ute i "terränglådan" & övade... =)
Hoppas på fler fina bilder från ditt uppdrag åt Försvaret!!
Ser ut som skogen vid Tallhed. Flygplatsen vid Orsa alltså!
det var ena välhängd pöjk du hade på första bilden.trevlig helg//Ronny
Fina bilder, och när jag ser dem händer det än idag att jag saknar grönkläderna :)
Som kvinna har jag svårt förstå detta med
men bilderna är det absolut intet fel på tvärtom.
Ha det gott
Gun-Inger