Möten !

En kväll som bjöd på en massa möten en sådan där kväll som man kommer att minnas länge. Ibland har man turen att vara precis på rätt ställe och stund. Helt plötsligt så stod den där och tittade på mig och det gick ett tag innan jag fattat det hela och kameran åkte upp för en bild.

Den unga räven tycktes inte heller riktigt fatta vad jag var för en utan han/hon stod där och liksom funderade på mötet. Men direkt jag sa hej så drog den i 200 hundra in i skogen och ett leende på läpparna när jag tackade för mig och fortsatte min resa.

Kanada gässen har fått sina dun ungar och fast den inte är så populär så gillar jag denna "lort" fågel  .jag har fått min nya kamera och det blidde ingen 6d utan jag ändrade mig och köpte en 70 D och jag ångrar mig inte. super snabb i fokusen plus en del andra saker som jag upptäckt. ska bli kul att bekanta sig mer med denna.

Livet går det lilla lugna och jag tar det lugnare nu mest beroende på skadan efter krocken och axel som värker ganska frisk i mellan åt så jag orkar inte hålla kameran allt för länge. men mina turer fortsätter ändå ut i det fria trots minskning på fotandet.

Jag fick ett mail från en äldre dam som följt mina bloggar och hennes ord värmde långt in på djupet och ett löfte om att inte sluta skriva så lovade jag henne att skriva åtminstone en blogg i månaden

ha en fin kväll

Peter

Inlagt 2014-06-16 21:44 | Läst 2338 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej,
Magiskt stämningsfullt i din natur.
Ha det bra
Bob
Svar från Thordur 2014-06-16 23:06
tack Bob =)
Fina bilder i vanlig ordning !
Gillar också "lortfåglar", de är så fotogeniska !
Krya på dig med ditt onda !
ing-marie
Svar från Thordur 2014-06-17 09:45
tack Ing-marie=) ja dom är fina dessa lort fåglar
ha det
peter